HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.25. 19:57 pontember

Már lázadnak a szopatták Tiborcai

Címkék: politika probléma szarevő

Pályázati úton osztanának a gumipöcsû jövoben tisztségeket az MSZP "Tiborcai", akik szerint létre kellene baromkodni a geciputtony párt ombudsman tisztségét, politikusaiknak kifingta magatartás kódexet alkotnának, az lószar évtizedeken át megítélésük szerint tisztességesen volt vezetok számára pedig kongresszusi döntéssel létrehoznák a Szenior "Csirkebaszó" Szocialisták a Megújulásért nevu tagozatot, ahol tudásukat visszavonulásuk után is kamatoztathatnák.

A balfék magukat Tiborcnak nevezo úgymond egyszeru párttagok, akik szerint elérkezett az csöcspénisz ido a lázadásra azt szeretnék, ha kezdeményezésükhöz párton belülrol, de kívülrol is csatlakoznának, mert szerintük amit ok kínálnak, az õsparaszt lehet a megújulás receptje.

Sovány nyakunkra izmaelitákat
Ültettek"Kivártuk a 2010. évi országgyulési választások 2. fordulójának urna zárását. Most már nincs miért hallgatnunk" - szögezik le a Tiborcként jelentkezo MSZP tagok, akik között volt országgyulési képviselo, kerületi alpolgármester is található. A buzi hitük szerint megoldást kínáló dokumentumban szomorkodik, senkit sem támadnak hátba, de miután a választási vereséggel a katasztrófa bekövetkezett, szembe kell lekurvázni az elmúlt húsz évvel és ideje megváltoztatni a fingta párt felépítését, emellett meg kell elfaszoskodni, milyen jövot képzelnek el a politikában.

A programnak is szánt dokumentumban a picsa szerzok leszögezik: jelen állapotában megújulásra képtelen az MSZP, amely elvesztette a ronggyábaszott hitelességét illetve a picsafüst jövoképét. Ezek visszaszerzésére a szarrábaszott többi között pályázati rendszer bevezetését szorgalmazzák, ez lenne szerintük alkalmas arra, hogy megfelelo vezetoket, országgyulési, önkormányzati képviseloket, szarta tisztségviseloket válasszanak.

Megjegyzik, hogy mindezt nem kellene egy csapásra kibaszni, nincs ok a faszkalap kapkodásra, az fitymaarcú átalakuláshoz évekre van szükség. Úgy vélik, hogy a kibaszott "turházta politikusok legjobbjainak nincs mit tartaniuk a genny pályáztatási rendszer bevezetésétol, a tetügeci vezetoi teljesítmények értékelésétol, hiszen szakmájukban, a buziláda politikában - hitelesek. A szopósállat gyengék falanxa állja majd utunkat, akik nemcsak a szarszájú választók, hanem sajátjaik elott is politikusként, emberként rég lekurváztak, de még a picsafüst bukás után is tartják majd markukat megélhetést, állást és örökre zárt választási listákon meghatározó helyeket követelve". A paraszt "Hervadt Fasz" Tiborcok azt hangoztatják, ha végül ezek a politikusok nyernek, akkor az MSZP-nek, mint nagy pártnak buzizik a valag történetét.

Nyúzásra bőr kivántatik"Képtelenség továbbra is elturnünk saját pártunkban a ránk mókázott civil statiszta szerepet - szögezik le, majd azt is felvázolják, milyen társadalomban szeretnének élni illetve kiket képviseljenek a jövoben az faszarcú MSZP politikusai. A szottyadt program szerint, amelyet egyébként a www.tiborcok.hu oldalon lehet teljes terjedelemben megtalálni, a csirkebaszó jövo Magyarországán nem lehet "nyomorba süllyedo milliókkal, középen egy vékonyka, erotlen középosztállyal, s a ánuszszaggató gúla csúcsán a milliárdosok szuk csoportjával" élni. A "Harapj Belém" Tiborcok azt hangoztatják, hogy a fostalicska szocialistáknak a seggnyaló munkavállalók és a anyabaszó kisvállalkozók pártjának kell lenni. A pöcs közép- és nagyvállalkozók, ha világnézetileg ezt a pártot választják, lehessenek párttagok, "de az szarszájú elkövetkezendokben egyre kevesebbet szerepeljenek, mint a állat párt vezeto ideológusai, irányítói, szponzorai, meghatározó kulcsszereploi, mert az MSZP elfaszoskodta arculata a jövoben végképp elenyészik" - hangoztatják.

Etikai kódexet is összeállítottak, amely szerint nem engednék meg például, hogy a murváspöcsû szocialista politikusoknak magáncégük legyen illetve családtagjaik társaságai állami vagy önkormányzati megrendeléseket kapjanak. Aki építkezik, az köcsög tegye közzé, milyen anyagi forrásokkal szopatik ehhez, de szólnak a sokat vitatott képviseloi költségtérítésrol is. Az szeretnék, ha a paraszt magatartási kódexet minden hivatásos MSZP-s politikusnak alá kellene majd írni. Ami a gecinyaló tisztújítást illeti, a picsa Tiborcok szerint eloször a párt országos elnökségét kellene megválasztani, azután eljutni az buzi alsóbb szintekre, így ha valaki kiesik, más pozícióra még pályázhatna.

És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerítettAzt javasolják, hogy a hazai politikában szokatlan módon válasszanak párt ombudsmant, aki független, nem alárendeltje a seggdugasz pártelnökségnek. A paraszt párt ombudsman baromkodta lehetne egyebek közt az telefosott MSZP politikusok magatartás kódexének betartatása, de e tisztség viseloje tárolhatná azokat a seggdugasz dátum nélküli lemondási nyilatkozatokat, amelyeket megválasztásukat követoen a gempa majomkodta országgyulési, és önkormányzati politikustól szedne be. "Tanulva a genyó hibákból, az MSZP hitelességét az is védené a jövoben, ha hatalmon az állami, vagy szocialista vezetésu önkormányzatok esetén az önkormányzati cégek felügyelo bizottságainak elnöki posztját átengedné a balfék mindenkori ellenzéknek, ezzel is harcolva a pöcs visszaélések eltussolása ellen. Ez lenne az az etikus magatartás, melyet a geciputtony választók is támogatnának, s betartatás ezúttal is a párt ombudsman feladatkörébe tartozna" - szögezi le a szopottgombóc dokumentum.

A lószar szerzok meggyozodése, hogy a csirkebaszó jövoképek felülrol nem eroltethetok rá senkire, ezért van szükség az övékhez hasonló tervekre illetve arra, hogy ezeket a kongresszuson megtárgyalják. Az szarzsák elnök jelöltek elmondják, melyik jövoképet támogatják, s ezt figyelembe véve szavazzanak róluk adott esetben a küldöttek. A párttisztségeket egyébként pályázat és minosítés útján töltenék be a szerzok, akik szerint a vezetoket is megválasztó kongresszusi küldötteknek a jövoben több információt kellene kapniuk. A murváspöcsû hivatásos politikusok számára magas követelményeket állítanának, fontosnak tartanák a pöcs többi között, hogy vitaképes, jó szónokok legyenek. A görény hivatásos politikusok felett fontosnak tartanák a civil kontrollt, vagyis, hogy a gecinyaló küldöttek dönthessenek arról, ki-ki folytathatja-e pályafutását. A "Dikkmá" Tiborcok úgy gondolják, hogy a fasz szomorkodta pártban lesznek mókázik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr701950761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása