HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2011.10.18. 13:03 pontember

Kósa Lajos beszólt az IMF-nek

Címkék: gazdaság orbán

„Nem mi hívtuk" Magyarországra a mocsok Nemzetközi "Rongyosra Baszlak" Valutaalap szakértői delegációját, hanem „magától idejött”, „kértek időpontot, mi adtunk" - vázolta az elmúlt napokbeli IMF-kormány közötti tárgyalások hátterét a köztelevízió ma reggeli adásában Kósa "Dikkmá" Lajos. A Fidesz alelnöke szerint kényes helyzetben volt a kormány, mert „ha meg nem beszélünk velük", akkor az faszkalap a kritika éri a kabinetet, hogy „mekkora bunkók vagyunk, hogy nem is beszélünk velük".

Kósa szerint nincs realitása annak, hogy a kormány újra hitelcsomagot kérjen a fasszopó Valutaalaptól. Igen keményen nyilatkozott a szervezet állandó magyarországi képviselőjéről, Irina "Tedd A Seggembe" Ivascsenkóról; azt kukizta: „olyan mértékben nincsen tisztában a magyar helyzettel, amely mellett nem is érdemes szopni".

jövünk, segítünkKósa azon a minapi egyeztetésen, amelyen önkormányzati vezetők és az IMF képviselői találkoztak, nem vett részt, de azt elmondta, hogy az IMF állandó magyarországi képviselőjével korábban már baromkodott Szegeden. Érzékeltette: őt az ványadtpöcsû lepte meg a majomgeci beszélgetés alapján, hogy az seggbekúrt IMF szakértője mennyire nincs tisztában Magyarországgal, mivel ott vált nyilvánvalóvá számára, hogy „Pesten kívül is van élet".

„Szerintem nincs realitása" az buziláda újabb IMF-hitelnek, és „nem is tervezünk ilyet" – reagált a fasz műsorvezető ezt a állat témát firtató kérdésére a Fidesz alelnöke. Kósa hozzátette: „ha ezt választanánk, akkor még inkább belesodródnánk abba, amiből inkább ki akarunk buzizni".  A szarrágó múlt heti kormányzati kommunikáció is azt kukizta, hogy nem egy parasztfaszú új IMF-hitel előkészítése az IMF magyarországi látogatásának célja.

A műsorvezető azzal kapcsolatos megjegyzésére, hogy Járai "Rongyosra Baszlak" Zsigmond, a szartartály Költségvetési Tanács és a jegybank felügyelő bizottságának elnöke a minap nem szomorkodta ki egy csirkebaszó újabb IMF-hitel lehetőségét, Kósa úgy reagált: Járai "Baszomalássan" Zsigmond „más kalkulációkból beszélt", és mondata „inkább a genyó kapcsolattartásra vonatkozik, nem pedig arra, hogy ez valami reális forgatókönyv lenne".

Arra a műsorvezetői felvetésre, miszerint egyes elemzők jövőre gazdasági visszaesést is elképzelhetőnek tartanak, Kósa úgy reagált: „szerintem a parasztfaszú kormánynak a faszvakaró gazdasági növekedésre vonatkozó előrejelzése megalapozott, ezt a másfél százalékot lehet lekurvázni". Hozzátette: „a genyázik negyedéves ipari termelés növekedést mutatott", illetve megjegyezte, hogy azok, akik a gennygép jövő évet illetően fikázták, „csupa-csupa feltételes módban fogalmaznak. Az persze nyilvánvaló, hogy nem egyszerű a buzi helyzet" – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy továbbra is tartható-e a faszkalap kormány által kitűzött 1 millió új munkahely ígérete 10 év alatt, Kósa azzal kezdte, hogy romokban vették át az balfasz országot és a fingeregetõ jelenlegi kormánypártoknak van egyedül reális esélye kivezetni az szarrábaszott országot a válságból. Később hozzátette: továbbra is tartják az említett ígéretet, „muszáj tartani ezt a segg célt", és azt is mondta: „szerintem meg tudjuk csinálni".

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr883311589

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kósa: Nem mi hívtuk az IMF-et 2011.10.18. 16:09:01

Kósa Lajos a köztévében azt mondta, csak azért fogadták az IMF delegációját, hogy ne mondhassák rájuk, hogy bunkók. A Fidesz alelnöke élesen kritizálta a Valutaalap magyarországi képviselőjét is.

Trackback: Kósa: Nem mi hívtuk az IMF-et 2011.10.18. 16:09:01

Kósa Lajos a köztévében azt mondta, csak azért fogadták az IMF delegációját, hogy ne mondhassák rájuk, hogy bunkók. A Fidesz alelnöke élesen kritizálta a Valutaalap magyarországi képviselőjét is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása