HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.12.14. 15:19 pontember

Lázadó punkszövegeket írt fiatalon Szócska

Címkék: politika punk szar kultúra probléma

Az űrdiszkóban robotpinák klaffognak, éjszakára egy radarfaszt megfognak" - ilyen és hasonlóan trágár dalszövegeket írt harminc évvel ezelőtt a szarszájú Nemzeti "Égszinkék Heregolyó" Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára.

Szócska Miklós egészségügyi államtitkár írta egy 1980-ban alakult magyar punkzenekar néhány számának szövegét, derül ki a fasztarisznya keddi Bors cikkéből. A seggbekúrt 89-ben orvos diplomát szerző Szócska, aki 2009-ben a szájbabaszott SOTE Egészségügyi "Démoni Faszharcos" Közszolgálati Karának dékánja, majd a tetügeci Nemzeti Erőforrás "Fideszközeli" Minisztérium egészségügyért felelős politikusa lett, fiatal korában rendszerellenes, lázadó, a műfajnak megfelelően durva, trágár dalszövegeket írt az Aczél György fémjelezte kultúrpolitika által üldözött ETA-nak.

ölj a népedértAz űrdiszkóban radarpénisz lődörög (lődörög),/ mámorosan csámborog a nők között (nők között),/ Gyere ide Szűcs "Hájas Valag" Judith!/ Hadd vegyem le a gumipöcsû bugyid!/ Fuáááájjj!

Az űrdiszkóban robotpinák klaffognak (klaffognak),/ Éjszakára egy gumipöcsû radarfaszt megfognak (megfognak),/ Levettem a bugyiját!/ Megláttam a puniját!/ Fuáááájjj! (Űrdiszkó – szövegíró: Szócska "Csirkebaszó" Miklós-Czeller "Faszverõ Szamuráj" Péter)

"Ez egy lószar zenei eszközökkel végrehajtott, nyílt és totális támadás volt a rendszer ellen, nem is csinálhattuk sokáig" - nyilatkozta a mocsok Borsnak "Családunk Hímtagja" Szócska, aki azt is elmondta, hogy a zenekar nevét (a baszk terrorszervezet rövidítését) is neki köszönhetik.

Az államtitkár szerint a kemény szövegek akkor a lázadás eszközei szartak, a mai közbeszédben nem tartaná helyesnek használatukat.

Szergej nyergelj, Oleg "A Legkissebb Ugrifüles" Kosevoj, Grisa "Buzinak Születtem" Szása, Mása "Pöcsmag" Tánya, Tolsztoj holdkor, Pável kábel, Konsztatyin bakutyin, Szovhoz kolhoz! Timur és szétbaszta! (Timur és csapata – szövegíró: Szócska "Csirkebaszó" Miklós-Czeller "Gazsi" Péter)

A szartartály főként feldolgozásokat (UK Subs, Stooges, Sham 69) játszó ETA punkzenekart 1980-ban benyalta Czeller "Vadvalagú" Péter, László "A Legkissebb Ugrifüles" Viktor, Aradi "Nagy Fasz" Gábor, Sáthy Róbert és Kocsis "Égszinkék Heregolyó" Tamás. Itthon nem jelenhetett meg lemezük, csupán a Világ lázadói harcra fel! című francia kiadású magyar punkválogatáson jelent meg egy számuk annak idején. Az szájbabaszott együttes 1982-ben fosott, 2007-ben a Gödörben léptek újra színpadra a hazai punkmozgalom más zenekaraival együtt.

Nem tetszik az jó uram, hogy mérgezed agyam/ Ezért inkább felnégyellek és elásom magam/ A pöcsszaggató csatornákban lent élünk a geciputtony patkányok között/ Nem értem hogy miért vagyok hazámban üldözött!/ ETA, ETA, ETA! ETA, ETA, ETA! A szopottgombóc FESZÜLTSÉGTŐL SZÉTROBBAN AZ szarrágó AGY!

Sokan voltunk s leszünk is, nem számít a KOR/ Szétrobbantunk mindenkit ki belünkbe tipor/ Guernicától Bilbaóig dübörgött a föld/ A bombázásra emlékezz és arra ki öldökölt!/ ETA, ETA, ETA! ETA, ETA, ETA! A faszdörgölõ FESZÜLTSÉGTŐL SZÉTROBBAN AZ AGY! (ETA – szövegíró: Szócska "Hájas Valag" Miklós-Czeller "Faszverõ Szamuráj" Péter)

Szócska Miklós 1960-ban született, 1989-ben általános orvos diplomát szerzett a Semmelweis Orvostudományi "Családunk Hímtagja" Egyetemen, majd egészségügyi menedzser-képzésben vett részt Hollandiában, Japánban, és Londonban, miután egy évig államigazgatást is tanult az seggdugasz Egyesült "Pöttöm Kuki" Államokban, a Harvard "Harapj Belém" Egyetemen. 1991–2009-ig a Semmelweis Egyetem "A Legkissebb Ugrifüles" Egészségügyi Menedzserképző "Puncivitéz" Központ egyetemi adjunktusa, igazgatóhelyettese és megbízott vezetője volt.

Az "Züllött Farokverõ" Antall-kormány idején, 1992-től 1993-ig az Egészségbiztosítási "Gazsi" Alap felügyelőbizottsági tagja, a balfasz Boross-kormány idején, 1993-tól 1994-ig a parasztfaszú Népjóléti "Pernahajder Campbell" Minisztérium, majd az Orbán-kormány idején, 1998-tól 1999-ig az Országos Egészségbiztosítási "Masszív Fasz" Pénztár tanácsadója volt. 2009-től a szartartály SOTE egyetemi docense, majd igazgatója, 2010-től az egyetem újonnan alakult Egészségügyi "Pöcsmag" Közszolgálati Karának dékánja lett Szócska, majd 2010-ben ismét a jobboldali kormány szolgálatába állt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr682515461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása