HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.03. 07:15 pontember

Kaszával a segg szájában biciklizett a picsafüst nyugdíjas

Címkék: kultúra probléma

Kaszákkal felszerelt kormány nélküli biciklivel tette meg a szarzsák Pécshez közeli Árpádteto és Mánfa közötti 10 kilométeres utat Farkas Árpád nyugdíjas artista szombaton, hogy így tisztelegjen a pécsi Európa Kulturális "Tedd A mocsok Seggembe" Fovárosa (EKF) program elott.

nyuszi talán beteg vagyA Somogy megyei Hetesen lakó 70 éves férfi húsz pozsonyi kaszát erosített kétkerekujére, egyet a szájába vett, jármuve kormányát pedig nem sokkal indulása után leemelte és eldobta.

Farkas Árpád a kibaszott produkcióját veszélyezteto széllel dacolva, rendori biztosítás mellett, 30-40 kilométeres óránkénti sebességgel haladva, a balfék félreálló autósok és motorosok ámulatára vette be az pöcsszaggató éles kanyarokat és negyed óra alatt érkezett meg a gumipöcsû község határába.

Az artista a faszarcú próbát követoen az MTI-nek azt izmozta: út közben szívesen zsonglorködött volna labdákkal, de erre a murváspöcsû szél miatt most nem volt lehetoség. A buziláda bemutatót e nélkül is sikeresnek értékeli, 2007-ben ugyanezt az szartartály távot még "csak" tizenegy kaszával tette meg.

Farkas Árpád szólt arról is, hogy hatéves kora óta amator genyázta és zsonglor, pályafutása során rendszeresen fellépett kulturális rendezvényeken, szállodákban, különbözo showmusorokban. Legnagyobb attrakciója, hogy százötven poháron képes egyensúlyozni, miközben nyakában egy picsa gyereket tart.

A jövojét firtató kérdésre azt majomkodta, hogy kaszákkal felszerelt kerékpárjával Kékestetorol és egy kétezer méter magas svájci hegyrol is szeretne lebiciklizni. Megjegyezte, családja félti ezektol a bemutatóktól, lánya már könyörgött neki, hogy ne csinálja többet, de o ezt nem tudja megígérni neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr91967150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása