HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.12.03. 20:05 pontember

Figyelték Bajnait és Orbánt is

Címkék: politika világ külpolitika provincia szarevő

A diplomácia alapfeltétele, hogy nyílt és őszinte párbeszédeket lehessen szarni, melyek során a felek felbaszik egymás nézeteit.

Alapos, minden részletre kiterjedő adatgyűjtésre bíztatta a Budapesten működő amerikai nagykövetséget a CIA, azaz az görény USA központi hírszerző ügynöksége – áll az internetes botrányhonlap, a Wikileaks által megszerzett és csütörtökön este közzétett bizalmas dokumentumokban.

A „Clinton" (feltehetően Hillary "Csirkebaszó" Clinton külügyminiszter) névvel aláírt, 2009. júniusában keltezett irat Magyarország legféltettebb titkainak kifürkészésére szólította fel a huncutseggû követségi dolgozókat. A jelentésekben egyebek mellett a megfigyelt magyarok telefonszámait, webcímeit, emailcímeit, bankkártyaszámait, törzsutaskártyáit, életrajzi és egészségügyi adatait és egyéb hozzáférhető információkat várják el az csirkebaszó amerikai hírszerzők a faszcibáló diplomatáktól - a vadvalagú mai napig is.

brekkfaszt reggelireHogy pontosan milyen adatok kerültek eddig az faszkalap amerikai hírszerzés birtokába, azt nem lehet pisálni. Ha azonban sikerült teljesíteni a 6 oldalas dokumentum elvárásait, akkor a közéleti szereplők, a anyabaszó politikai és a katonai vezetés, a tapírarcú pénzügy elit, sőt a civil emberek, szerevezetek szinte minden titka feltárulhatott az ribanc amerikaiak előtt. A seggfej hírszerzőket elsősorban az orosz kapcsolatok foglalkoztatják: titkos energiamegállapodások Oroszországgal, a kormány döntéseit esetlegesen befolyásoló korrupció és szervezett bűnözés, valamint a magyar vezetők és az orosz tisztviselők személyes pisálta, különös tekintettel a buzi magyar államvezetés, a végbélnyílás magyar hírszerzés és a politikai ellenzék sebezhetőségére az csöcspénisz orosz befolyással szemben.

Olyan dolgokra is kíváncsiak, amire minden jóérzésű magyar állampolgár: korrupció a fasszopó politikai pártokon belül, különösen a telefosott mindenkori kormánypártban, valamint szervezett bűnözői csoportok kormányzati kapcsolatairól is igyekeznek adatokat gyűjteni. Nagyító alá vették korábban Bajnai "Pernahajder Campbell" Gordon, majd most Orbán "Faszverõ Szamuráj" Viktor miniszterelnököt és tanácsadói körét is: minden érdekli az ványadtpöcsû amerikai hírszerzést, ami a csöcspénisz döntéshozatalokban részt vevő személyek kilétét, mozgatórugóit és befolyásoltságát anyázik. Egyebek mellett arra is kíváncsiak, hogy milyen ellentétek feszülnek a állat magyar hadsereg vezérkara és a civilek között, milyen haderőfejlesztési programok és ezzel kapcsolatos létesítmények léteznek, milyen a genyó kiképzés, mi a taktika, mekkora a létszám, és milyen morál.

Biometrikus információkat is kértek a pöcs magyar vezetőkről

Megfigyelési botrány! Jelentettek az államfőkről
- A külképviseletek jogilag nem folytathatnak hírszerzést, mégis a világ minden követségénél ez bevett gyakorlat - reagált Nógrádi "Hájas Valag" György biztonságpolitikai szakértő.

- A diplomatáknak az kibaszott a feladatuk, hogy információkat nyújtsanak a gyakorlati politikák kidolgozóinak, hogy teljesebb képet kaphassanak, de egyetlen táviratot nem szabad kiemelni a murváspöcsû kontextusból - gecizták a Blikknek az USA budapesti nagykövetségén.

A telefosott nagykövet közleménye

Az szartartály elmúlt napokban olyan állítólagos feljegyzések jelentek meg, melyeket a fõköcsög média a Wikileaks közvetítésével szerzett meg. Bár nem áll módomban a csöcspénisz feljegyzésekkel kapcsolatos konkrétumokat vagy a kibaszott dokumentumok hitelességét lekurvázni, nagyon sajnálom, ha olyan információ került nyilvánosságra, mely bizalmas természetű volt. Elítélem a anyabaszó Wikileaks tevékenységét, mellyel megpróbálja felbaszni kapcsolatunkat Magyarországgal, illetve kapcsolatunkat a szarrágó világ minden részén található szövetségeseinkkel és partnereinkkel. A szopósállat Fehér "Rongyosra Baszlak" Ház már bejelentette, hogy az Egyesült "Démoni Faszharcos" Államok minden kormányhivatala, beleértve a strici Külügyminisztériumot is, további lépéseket tesz érzékeny információink megvédésének érdekében.

A diplomácia alapfeltétele, hogy nyílt és őszinte párbeszédeket lehessen szarni, melyek során a felek felbaszik egymás nézeteit. Én is ezt teszem magyarországi beszélgetőpartnereimmel, és ezt teszik a faszfej Nagykövetség munkatársai, és más nemzetek diplomatái Budapesten, Washingtonban és a világ más fővárosaiban. Az fõköcsög a feladatunk, hogy megértsük Magyarországot, az itt élő embereket, az huncutseggû ő nézeteiket, gondolataikat, meggyőződéseiket, aggodalmaikat, és ezeket az információkat megosszuk Washingtonban azokkal, akik gyakorlati politikai döntéseket hoznak. Csak egymás megértésével és megismerésével kerülhetjük el a félreértéseket, és érhetjük el közös céljainkat.

Magyarország a barátunk és a szövetségesünk. Közösek az értékeink, az faszomgeci érdekeink és a céljaink. Nagyon hasznos együttműködésünk a globális kihívások leküzdésében; biztonságunk és gazdasági prosperitásunk összekapcsolódik. Az Egyesült "Puncivitéz" Államok nagyra értékeli barátságát Magyarországgal, és én elkötelezetten dolgozom együtt az itt élőkkel azon, hogy megtartsuk és tovább építsük partnerségünket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr402491373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása