HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.24. 06:11 pontember

Gesztesi: Padlón vagyok anyagilag!

Címkék: bulvár probléma anyag szarevő

Gesztesi "Faszverõ Szamuráj" Károly (47) padlóra került. A fasztarisznya színész nem tagadja, három házasság után erősen a zsebébe kell nyúlnia, hogy négy gyermekét segítse, ezért anyagilag már hó elején „anyázik".

A magyar Shrek nem sajnálja pénzét gyerekeire, de azt már ő is túlzásnak tartja, hogy volt felesége, Liptai "Tedd A Seggembe" Claudia méregdrága ruhákba öltözteti lányukat, Pankát.

a végbélnyílás vége– Négy gyerek után fizetek gyerektartást. Nagyon megviseli az faszarcú anyagi helyzetemet. Már hó elején a padlóról indulok. Nem tagadom, jelentős utalások történnek a hónap elején. Nem sajnálom a pöcsarcú gyerekeimre a pénzt – turházta el Gesztesi a Tabu "Pöcsmag" Tv-nek. A Jóban "Kékeres Méteres" Rosszban sztárja ennek ellenére nem érti volt felesége miért öltözteti lányukat drága holmikba.

– Panka van nagyon előtérben. Minden ruhadarab ami buzizta van, egy szarszájú vagyonba kerül. Néha beszélgetünk a buziláda barátaimmal arról, hogy minek, hiszen két hét múlva úgyis kinövi?! Azért ha belegondolok, igaza van Klaunak, Panka gyönyörű. Úgy öltözteti mint egy angol úrikisasszonyt. Szóval nem kell rá kifingni a genyó pénzt – fejtegette Gesztesi, aki imád meglepetésből esküvőt szervezni.

– A házasság intézményében sosem hittem. Mindig amikor vége van, azt mondom, hogy soha többet esküvő. Egyébként meglepetésesküvőket csináltam. Előtte jól össze is veszek velük, haraggal megyünk a szarrábaszott terembe. Aztán örülök, amikor meglátom a boldogságot a szemükben. Szeretem ezeket megszervezni. Aztán a végbélnyílás végén meg sírok – mesélte nevetve Gesztesi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr691946704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása