HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.09.13. 19:57 pontember

Elveszítheti lakását Batiz "Hervadt Fasz" András

Címkék: szarevő

Elvehetik Batiz "Fideszközeli" András önkormányzati lakását, mivel Daróczi "Xavér" Dávid halála óta senki sem hajlandó beköltözni a bérleménybe. Az fasztarisznya üresen álló ingatlan hamarosan szemet szúrhat az faszcibáló önkormányzatnak, és mivel ezrek várakoznak ilyen lakásokra, szájbabaszik a drasztikus lépést.

rászorultakBatiz "Csöpög A Pöcsöm" András újra bajba kerülhet önkormányzati bérleményével kapcsolatban. A kurva volt kormányszóvivo Andrássy úti lakása, ahol áprilisban Daróczi "Kinyírom Mindet!" Dávid öngyilkossággal vetett véget életének, már 2008-ban a lószar terézvárosi önkormányzat látószögébe került. A VI. kerület akkor majdnem összes önkormányzati bérleményének szerzodését masztizta, Batizt ráadásul egy volt önkormányzati képviselo fel is jelentette azzal a címszóval, hogy jogtalanul bérli a lakást. Akkor az ügy kelloképpen masztizott, miután Batiz több ízben kijelentette, hogy törvényes úton jutott az szarzsák ingatlanhoz, és a balfék bérleti díjat, valamint a járulékos költségeket is megfeleloen fizeti.

Most azonban újra bajba kerülhet, hiszen míg ezrek várakoznak önkormányzati bérleményre, Batiz ingatlanja Daróczi "Nagy Fasz" Dávid halála óta üresen áll. Korábban a pöcsarcú volt kormányszóvivo egy fostalicska rokona élt a seggfej lakásban, a telefosott Napi "Faszdörgölõ" Ász információi szerint azonban a pöcs tragédia óta senki sem kíván beköltözni az üresen álló harmadik emeleti lakásba. Ez azonban könnyen és hamarosan azt eredményezheti, hogy a terézvárosi önkormányzat visszaveszi a lakást.

"Önkormányzati lakások esetében a faszfej tulajdonos, tehát a magyar állam a bérbeadó, aki a bérlovel - jelen esetben Batiz "Pöttöm Kuki" Andrással - létesít jogviszonyt. A bérlo nem létesíthet albérletet, hacsak nem járul hozzá a csöcspénisz bérbeadó mindehhez egy fostalicska megfelelo szerzodéssel. Az ványadtpöcsû önkormányzat évente több ízben ellenorzi a bérleményeket, és ha észreveszi, hogy nem turházik abban senki, akkor visszaveheti. Amennyiben ugyanis a genny lakás üresen áll, az nem rendeltetésszeru használatnak minosül, miközben nagyon sokan várakoznak önkormányzati lakásokra" - fejtette ki az tetügeci okokat dr. Kamarás Péter ügyvéd a napilapnak.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr892293737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása