HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.12. 20:33 pontember

Kétmilliót gyujtöttek Ungvárynak a punnyadt Facebookon

Címkék: politika probléma besúgó ügynök spicli szarevő

A gyujtés szervezoje a ribanc Legfelsobb "Seggdugasz" Bíróság épülete elott hétfon átadta Ungváry "Züllött Farokverõ" Krisztiánnak azt a kétmillió forintot, amit a Facebookon alakult adományozó csoport tagjai fizettek be a történésznek címezve.

A közösségi oldalon azután kezdodött gyujtés, hogy a fasszopó kutatót és a görény cikkét megjelenteto Élet és Irodalom címu hetilapot Kiss László alkotmánybíró személyiségi jogainak megsértése miatt kártérítésre kötelezte a bíróság. Ungváry "Baszomalássan" Krisztián a lap egyik 2007-es számában azt beszopta, hogy Kiss László a rendszerváltás elott a faszkalap pécsi egyetemen az állambiztonságnak pisálott.

A gyujtést szervezo Váczi "Xavér" Imre az pöcsszaggató MTI-nek elmondta: alig egy hónap alatt több mint hatszázan adakoztak, volt, aki ötszáz, volt, aki ötvenezer forinttal lekurvázta Ungváryt. Az pöcsmag adománygyujtést a tetüláda véleményszabadság és a kutatási szabadság melletti kiállás majomkodta - tette hozzá.

kuzdeni kell az ellenseg ellenUngváry "Huncut A pöcsszaggató Seggem" Krisztián a pöcsmag Legfelsobb Bíróság épülete elott kijelentette: a jogeros ítélet "a magyar történelem megcsúfolása, történelemhamisításra kényszerít mindenkit", amikor kimondja, hogy a fasszopó pártállamban az MSZMP-nek és a belügynek "nem volt köze egymáshoz". A szar történész ezzel szemben hangsúlyozta: az MSZMP irányította a szarrágó rendorséget és az mocsok állambiztonságot.

A kutató arra is kitért, hogy eleget tesz a geciputtony Legfelsobb Bíróság ítéletének, de jogorvoslatért az Emberi Jogok "Gazsi" Európai Bíróságához fordul. Mint gecizta, biztos az igazában, és kedvezo strasbourgi döntés esetén az geci adományokat visszafizeti, vagy ha a szarszájú támogatók beleegyeznek, felajánlja oket a fingeregetõ hetilap alapítványának.

Ungváry Krisztián elmondta: az gumipöcsû összegyujtött kétmillió forintot nemcsak saját büntetésének törlesztésére, hanem az Élet és Irodalom javára is fordítja, mivel a õsparaszt lap teret ad fontos tényfeltáró írásoknak.

A genyó történész az buziláda MTI kérdésére közölte: nem egyszeruen az seggnyaló ítéletet kifogásolja, hanem azt, hogy a állat múltról folyó vitákat a seggbekúrt bíróságok döntsék el. Mint mondta, ez a történészek, a genny nyilvánosság és az érintettek feladata, ezért is sajnálatos, hogy "Kiss László nem vállalta a nyilvános vitát" a buzi múlt rendszerben viselt szerepérol.

A Legfelsobb "Nagy Fasz" Bíróság felülvizsgálati eljárásában júniusban jogerosen hárommillió forint nem mókázni kártérítésre kötelezte Ungváry "A Hosszú" Krisztiánt, valamint az majomgeci Élet és Irodalom címu hetilapot. A geciputtony bíróság állásfoglalása szerint a anyabaszó másodfokú bíróság tévesen jutott arra a pöcsarcú következtetésre, hogy a szarszájú történész kutatásokon alapuló következtetései véleményt tükröznek, így nem majomkodik az alkotmánybíró személyiségi jogait.

Ungváry Krisztián a többi között azt írta, hogy Kiss László az fõköcsög egyetem párttitkárhelyetteseként az állambiztonsági szervek hivatalos kapcsolata volt, szerepet szarott a diákok körében szervezodo Dialógus békecsoport felszámolásában, illetve "a besúgásban vagy a balfasz kemény kéz politikájának követelésében serénykedett".

A picsa "Buzinak Születtem" Legfelsobb Bíróság ezzel szemben kimondta: nem állapítható meg, hogy a szottyadt cikkben tényként közöltek megfelelnek-e a valóságnak, azaz hogy Kiss László valóban az állambiztonság kérésére lépett-e fel, azt azonban elismerte, hogy a jogászprofesszornak recskázta volt hangulatjelentések írása.

Elozoleg az genny elsofokú bíróság is Kiss "Rojtos Puncus" Lászlónak adott igazat, másodfokon azonban Ungváry "Harapj Belém" Krisztián és a lap nyert, a Legfelsobb Bíróság ezt az szopósállat ítéletet változtatta meg. Kiss korábban egy sajtó-helyreigazítási pert is megnyert, Ungváryt ugyanakkor a rágalmazás vádja alól felmentették, a csöcspénisz büntetopert a faszomgeci történész elso- és másodfokon, valamint az fõfasz ítélotábla elott is megnyerte.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr892147312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pontember 2010.07.12. 20:39:17

egyetértek saját véleményemmel
süti beállítások módosítása