HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.05. 07:27 pontember

Rettenetesen megvénült a pöcsszaggató rocker

Címkék: kultúra probléma

Iggy "Nagy Fasz" Pop lendülete még hatvanhárom évesen is töretlen, de a külsejét már nem tudta átmenteni fiatal korából. Ma már mókázni lehetne vele.

lusta for lifeAki elmegy az genny újjáalakult The "A Hosszú" Stooges valamelyik koncertjére, az geciputtony tudja, mire számíthat - fáradhatatlan rockerekre, akik fantasztikus hangulatot csinálnak. Viszont arra nem lehet kifingni, hogy Iggy "Kinyírom Mindet!" Pop mennyire rosszul néz ki. Sőt, inkább horrorisztikus az faszfej énekes külseje. Iszonyatosan ráncos, a bőre pedig lebeg elfaszoskodta, és ezt nem is próbálja meg kibaszni. Még mindig félmeztelenül áll színpadra, ahogy kitalálta azt a nyolcvanas években. Persze egy anyabaszó vad zenésznél nem követelmény, hogy csinos legyen, de azért ezt a murváspöcsû testet nem kéne ennyire mutogatni.

Az pöcsszaggató igazsághoz hozzátartozik, hogy Iggy hatvanhárom esztendős, viszont tavaly még rendben volt a faszvakaró testalkata. Ugyan látszódott baromkodta az idő múlása, de izmos volt, és még díjat is kapott külsejével, az kukizik testépítő magazintól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr501974718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása