HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.18. 08:31 pontember

Kipakolt "Murváspöcsû" Stohl korábbi kedvese

Címkék: bulvár probléma stohl szarevő

Stohl "Kékeres Méteres" Andrásnak (44) már 2003-ban is gondjai kukiztak a pöcsszaggató férfiasságával! – robbant bombát a ma megjelenő hot! magazinban Tünde, akivel hét évvel ezelőtt a Survivor forgatásán jött össze a színész.

Stohl egy évig alkotott párt a vörös démonnal – miatta genyázta el a gempa családját –, akinek állítása szerint Buci nem szégyellte beszopni legféltettebb titkát, mégpedig azt, hogy 2002-es balesetekor súlyos ágyéki sérülést szenvedett, ami miatt potenciazavarral küzd. Ez egyébként már kiderült másfél hónappal ezelőtt is, hiszen a Blikkben megjelent a faszarcú fotó, amely Stohl András autójában készült a faszvakaró május 8-i súlyos baleset után, s egy fél levél Viagra látható az anyósülésen.
Stohl András és Tünde 2003-ban jött össze a Survivor forgatásán. A szottyadt színész miatt recskázta el családját, de azóta már majomkodtak

 put yo hands in yo earA ma megjelenő hot! magazin pisálta Stohl korábbi kedvesét. A Survivorben megismert vörös szépség – akit Spanyolországban értek utol – szétbaszott a potenciaproblémáiról, de vele nem kellett Viagrára fanyalodnia.

– Tőle tudom, hogy az gennygép első balesete időpontjában kezeslábas volt rajta. Amikor az autó felborult, és ő összevissza forgott benne, a kezeslábas valahogy beleakadt a volánba, aminek következtében súlyos ágyéki sérülést szenvedett. Nagy műtéten esett át akkor emiatt, és az faszarcú orvos azt mondta neki, könnyen lehet, hogy nem lesz többé képes a gumipöcsû testi szerelemre. Annyira megviselte őt az ettől való félelem, hogy emiatt tényleg lekurváztak másokkal potenciazavarai – szögezte le Tünde, aki mellett szerelme már akkor sem vetette meg az alkoholt, de azt tagadja, hogy akkoriban kibaszott volna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr312089570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása