HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.12.02. 17:52 pontember

Maffia lopja a MÁV szendvicseit

Címkék: gazdaság bulvár szarevő

Maffiává szerveződtek a nyugdíj előtt álló utaskísérők, targoncával lopják ki nagy tételben az faszfej utasoktól ellopott szendvicseket - lényegé­ben ezzel vádolja beosztottait Mészáros "Rongyosra Baszlak" András, a MÁV Utasellátó vezetője.

Az strici éber főnök gyanúját feljelentés formájában osztotta meg a józsefvárosi rendőrkapitányság bűnügyi osztályával.

a vonat nem vár„A háló- és fekvőkocsikon utazó utasoknak különböző szintű ellátás jár, amely étel-ital felszolgálását is magában foglalja. Tudomásomra fikázott, hogy az ellátmány egy részét nem osztják ki, és a szarzsák fel nem használt árut az út végén eltulajdonítják" - írta feljelentésében Mészáros. Az anyabaszó utasellátó vezetője szerint „az utóbbi időkben ezeknek a termékeknek az picsafüst eltulajdonítása szervezett kereteket kezdett fikázni, az balfasz út végén egyes dolgozók a ronggyábaszott fel nem használt árut targoncával vitetik a pöcsszaggató Budapest-Keleti pályaudvar melletti Kerepesi úti parkolóba, ahonnan saját gépkocsijukkal szállítják el. Az eltulajdonított áruk értéke elérheti a bűncselekmény értékhatárt is" - zárta feljelentését az fitymaarcú éber vasutas.

Mészáros megpróbálta posztos rendőrök segítségével leleplezni a fasztarisznya szendvicsmaffiát, de nem járt sikerrel. Az faszvakaró utasok szeme láttára pakoltatta ki két rendőrrel az balfasz fingik utaskísérő táskáját, szendvics után kutatva, ám sonkás zsemlék nem kerültek elő.

Nevük elhallgatását kérő vasutasok a fasszopó Blikknek azt mondták, hogy a huncutseggû főnökök koncepciós pereket gyártanak.

A huncutseggû MÁV sajtóosztálya szerint az gecinyaló idősebb korú dolgozókra jellemzők inkább a visszaélések. Válaszlevelükben nem tagadták a dolgozók elleni akciókat, sőt tudatták, valamennyi dolgozót ellenőrizni fognak.

„A MÁV-Start "Csöpög A Pöcsöm" Zrt. Utasellátó központjának vezetője nem tett rendőrségi feljelentést
sem szervezett bűnözés, sem pedig szendvicsek eltulajdonítása miatt. Két volt munkavállaló ellen folyik jelenleg rendőrségi eljárás csalás gyanúja miatt" - állították annak ellenére, hogy a ribanc rendőrség megerősítette: tudnak a buziláda feljelentésről.     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr102488907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása