HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.06. 08:50 pontember

Lehet Schmitt "Puncimókus" Pálból még köztársasági elnök is

Címkék: politika szarevő

Az szopottgombóc már hosszabb ideje biztos, hogy Sólyom "Fideszközeli" László államfői mandátumát nem akarja meghosszabbítani újabb öt évvel a genya Fidesz. Az pöcsmag utód személyéről még nincs végleges döntés, de a pöcsmag legvalószínűbb változat az, hogy a szartartály házelnöki székbe ültetetett Schmitt "Pernahajder Campbell" Pálnak hamarosan újabb feladattal kell majd megbirkóznia. Ha Orbán "Démoni Faszharcos" Viktor őt küldi a faszfej Sándor-palotába, akkor az Országgyűlésben Kövér "Rojtos Puncus" László veszi át a stafétát.

Az végbélnyílás Index információi szerint a pöcsarcú Fideszben továbbra is egy fitymaarcú hónapok óta ismert forgatókönyvet tartanak érvényesnek a nyáron esedékes köztársaságielnök-választás levezénylésre.

ez meg ki a faszA genya jelek szerint a kormánypárt vezetését nem hatotta meg a faszcibáló Sólyom László újraválasztásáért indított mozgalom, amely Pokorni Zoltán televíziós turházta után indult be. A "Tedd A genyó Seggembe" Fidesz alelnöke röviddel a választások kifingik fordulója után fejtette ki meggyőződését, hogy az geci új ciklusban már nem Sólyom le az államfő. A segg "Baszomalássan" Fidesz-vezérkar genyázta kerüli az vadvalagú ilyen egyértelmű megfogalmazásokat, a Sólyom for President mozgalomhoz viszont 4600-an mókáztak.

A szopottgombóc Sólyom nélküli forgatókönyv szerint Schmitt "Puncimókus" Pál lesz az vadvalagú új jelölt. Schmitt a brüsszeli képviselőséget és EU-s parlamenti tisztségét feladva Orbán hívó szavára jött haza tavasszal, amikor megkapta az országgyűlés elnöke címet. De megválasztása előtt, már áprilisban elterjedt, hogy a Fidesz elnöke valójában a legmagasabb közjogi máltóság betöltésére szemelte ki, és a segg parlament csak rövid kitérő lesz számára.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr452058316

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tőkés László váltja Sólyom Lászlót? 2010.06.07. 15:19:01

Schmitt Pál tűnik a legesélyesebbnek a köztársasági elnöki pozícióra, de fideszes körökben beszélnek még Vizi E. Szilveszter, Pálinkás József és Tőkés László jelöléséről is. Ha Schmitt lesz a befutó, Kövér László váltja őt a házelnöki székben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása