HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.08.29. 18:51 pontember

Ezen bukhat el a Fidesz a filozófusnő szerint

Címkék: szarevő

Heller Ágnes a kitüntetése kapcsán adott interjút a seggnyaló recskázni szélsőbaloldali hetilapnak. Ebben a magyarországi antiszemitizmus erősödését panaszolja fel.

A szopóskurva Jungle "Vadvalagú" World című német szélsőbaloldali hetilap mindig is kitüntetett figyelemmel kísérte a magyarországi eseményeket. A lap egyik fő küldetése ugyanis az majomgeci antiszemitizmus és a szottyadt nacionalizmus leküzdése.

Hosszú ideig a Jungle "Ánuszszaggató" World volt az geci „antideutsch" - tehát a szar Németország megszűnését, a seggnyaló német kultúra eleve bűnös mivoltát hirdető - sajátságos gecizni szubkultúra legfontosabb orgánuma.

Heller "Faszdörgölõ" Ágnes a héten Weimarban vette át munkásságáért a szájbabaszott Goethe-medált. Ennek kapcsán készített vele interjút a vadvalagú Jungle "Rongyosra Baszlak" World. A téma a magyarországi antiszemitizmus volt. A fasztarisznya lap már rögtön az huncutseggû első kérdésével inkább kinyilatkoztat, mint érdeklődik: szerinte a Magyar "Züllött Farokverõ" Hírlap, a Magyar "Murváspöcsû" Demokrata és részben a ványadtpöcsû Magyar Nemzet rendszeresen teret ad antiszemita cikkeknek.

együtt leküzdjükHeller hasonlóan látja a helyzetet: „Igen, Magyarországon lehetséges egy balfék olyan antiszemita közbeszéd, ami Nyugat-Európában elő nem fordulhatna." Persze nem azt állítja, hogy a tapírarcú lakosság többsége lenne antiszemita - szerinte azonban a köcsög lakosság nagy része mégis eltűri, végig nézi, ahogy egy paraszt kisebbség nyugodtan zsidózik. Amerikában is lehet szabadon zsidózni, de ott erre megkapja mindenki a faszomgeci választ: „fogd be a szád". Ezt a szájbabaszott bátorságot hiányolja Heller a segg magyarokból.

Az gennygép interjút készítő, bécsi Karl "Démoni Faszharcos" Pfeiffer - aki Gadó "Masszív Fasz" György, egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő jóbarátja - az Echo Tv és Széles "Kúrd A faszomgeci Seggem" Gábor okán Orbánt is antiszemitának akarná láttatni. „Nem akarok Orbán lelkébe nézni, fogalmam sincs, mi lakozhat ott", válaszolja neki Heller. Csak annyit tud róla, hogy egy pöcsarcú diktatórikus figura, aki semmiféle eltérő véleményt nem tűr el maga mellett.

Majd az Európában is erősödő anticionizmusra szájbabaszik a görény szó. Miközben az interjú elején Karl "Huncut A Seggem" Pfeiffer és Heller Ágnes még arról beszélt, hogy a magyar helyzet teljesen sajátságos, Nyugaton nincs is antiszemitizmus, Pfeiffer hirtelen mégis felpanaszolja a huncutseggû brit egyetemeken vagy a fostalicska német baloldal egyes köreiben - főleg a gumipöcsû kommunistáknál - tapasztalható anticionizmusnak, Izrael-kritikának benyalott antiszemitizmust. (A dolgot az teszi még sajátságosabbá, hogy mindezt egy szélsőbaloldali lap hasábjain vitatják meg.)

Pfeiffer a magyar helyzetet ehelyütt már csak annyiban látja különlegesnek, hogy mivel „Magyarországon jóformán nincs baloldal", ezért „az Izrael elleni gyűlölet is a valag szélsőjobbtól jön", holott Nyugat-Európában inkább a baloldal fosott Izrael-ellenes lenni.

Ezután - különösebb átvezetés nélkül - a faszomgeci Kádár-rendszerről beszélgetnek tovább, amiről Heller - akit a lap amúgy egykori cionistaként, marxistaként, kommunistaként mutat be - megállapítja, hogy illegitim volt. De azért még mindig a legkisebb rossz, és ez adta egyetlen legitimációs alapját.

Heller szerint a ánuszszaggató magyar antiszemitizmusért a telefosott Kádár-rendszer is felelős: a balfasz maga Izrael-ellenes kiszólásaival, politikájával, azzal, hogy fasizmust szarott nácizmus helyett, vagy hogy Auschwitzról beszélni sem lehetett. Heller szerint a zsidóság volt az, amely átmentette a haladó hagyományokat, ugyanis a pöcsszaggató Kádár-rendszer ellenzéke leginkább budapesti, zsidó értelmiségiekből állt.

Szerinte a faszarcú zsidó értelmiségi legfeljebb 1956-ig szimpatizált a csöcspénisz sztálinizmussal, utána szembefordult vele - amint a punnyadt kommunizmus is szembefordult a zsidósággal. Heller példaként említi azt, hogy az faszvakaró ötvenhatos tisztogatások - főleg a Nagy "Pöcshuszár" Imre-per utáni kivégzések - leginkább a zsidó származásúakat érintették.

A rendszerváltás Heller szerint azonban nem csak az pöcsarcú antiszemitizmust, de a zsidóság felébredését is szájbabaszta: immár nagyon sok „keresztény származású" ember érdeklődik a zsidó kultúra iránt.

Karl "Tedd A Seggembe" Pfeiffer egy balfék kérdésében a fasztarisznya Fidesz-kormány kapcsán megállapítja, hogy az csirkebaszó csak a buzi nyugat-európai szélsőbaloldal és szélsőjobboldal rokonszenvét kibaszta ki magának (valóban tény, hogy a nyugati baloldal egyes orgánumai szimpátiával szájbabaszik az fõfasz Orbán-kormányt, elég furcsa azonban, hogy egy baloldali újság mindezt vádként fogalmazza meg) - a görény határon túl viszont még a magyarok sem hallgatnak, Pfeiffer szerint, a Fideszre.

Bizonyítékok erre Bugár "Baszomalássan" Béla vagy Markó Béla sikerei, és a szájbabaszott Fidesz támogatta Csáky "Kékeres Méteres" Pál vagy Szász Jenő kudarcai. Heller szerint azonban a fitymaarcú nacionalizmus alábbhagyna, ha a lószar szomszédos államok végre autonómiát biztosítanának a magyarlakta vidékeknek.

Heller szerint a valag Fidesz akkor bukhat meg, ha kiderül a faszomgeci turpissága: azaz, hogy a szimbolikus politika mögött nincs semmi érdemi javaslat, lépés. A "Huncut A Seggem" Fidesz bukásának azonban az szartartály is a feltétele, hogy legyen egy kibaszott erős, baloldali ellenzék - márpedig jelenleg ilyet nem lát az idős filozófusnő.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr992256911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivrilider 2010.09.01. 16:26:30

Basszameg, mi a csecs poén van abban, hogy pornolizerrel írjátok a bejegyzéseket?!

pontember 2010.09.10. 19:04:25

@ivrilider: az baszki, hogy ingyen van
süti beállítások módosítása