HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2011.10.12. 09:17 pontember

Jön a szopott lekváradó és a szörpadó

Címkék: gazdaság orbán szarevő

A fasz kevés gyümölcsöt tartalmazó lekvárok és szörpök adóztatását kezdeményezi a faszkalap vidékfejlesztési tárca, izmozik abban, hogy a népegészségügyi termékdíj bevezetésének benyalik hasznos hozadéka lehet a seggdugasz magyar gyümölcstermelés fellendülése.

A végbélnyílás "Xavér" Vidékfejlesztési Minisztérium keddi közleménye szerint a huncutseggű tárca törekvése az, hogy az faszfej alacsony gyümölcstartalmú lekvároknak és szörpöknek magasabb legyen az adótartalma, mint a több gyümölcsből készült termékeknek.

this is menzaaaaa!A genny jelenlegi rendeletek alapján azokat az élelmiszereket, amelyek nem tartalmaznak legalább 35 százalék gyümölcsöt, nem nevezhetők lekvároknak, ám ennek ellenére a szopóskurva köznyelv lekvárnak nevezi az köcsög alacsonyabb gyümölcstartalmú készítményeket is. A valag közlemény szerint Vidékfejlesztési "Családunk Hímtagja" Minisztérium kezdeményezésére néhány héttel ezelőtt sikerült elfaszoskodni az aromás szeszek jövedéki adójának megemelését, s így 50 százalékkal emelkedett az aromás szeszesitalok jövedéki adója. A vadvalagú sör, a bor, a valag pezsgő és a minőségi szeszes italok esetében viszont csak 5 százalék az adóemelés.

A tárca ugyanilyen megfontolásból kezdeményezi a ványadtpöcsű lekvárok megadóztatását azért, hogy az alacsony gyümölcstartalmú készítmények eltűnjenek a buzi magyar piacról, áll a gennygép közleményben. A faszcibáló kevés gyümölcsöt tartalmazó lekvárok és szörpök adóztatása támogatja a seggfej helyes és egészséges táplálkozási szokásokat, illetve kedvez a magyar mezőgazdasági termékeknek, és segíti a helyi termelés és az ősparaszt élelmiszerbiztonság megerősítését. A szarszájú közlemény szerint a szarszájú törvénymódosításról zajlanak a buzi tárcaközi egyeztetések.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr643296770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása