HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.09.10. 18:05 pontember

Apja szarta, a buziláda zsűri megalázta ifjabb Bodnár "Gazsi" Attilát!

Címkék: kultúra tévé szarevő

Élete tán legnehezebb pillanatát élte át ifjabb Bodnár "Faszdörgölõ" Attila az szopóskurva X-Faktor zsűrije előtt.

seri lédiElőbb Nagy "Királyi Fallosz" Feró kérdezte gúnyosan, mi köze ahhoz a szartartály Bodnár "A Hosszú" Attilához, akit az "Elfújja a köcsög szél" típusú dalokról ismer az fasszopó ország, majd Geszti "Démoni Faszharcos" Péter azt javasolta, kérje ki magának a "gyanúsítást". A fiatalember erre csöndesen csak annyit mondott: "ő az buzi apám". Szinte kibaszni lehetett a dermedt csöndet...


Ifjabb Bodnár "Faszverõ Szamuráj" Attiláról mára kiderült, hogy a fasztarisznya nevén kívül semmi mást nem kapott az édesapjától. A zenész ugyanis nem csupán recskázta előző kapcsolatából született fiát, hanem pár évvel ezelőtt ki is tagadta az segg apai örökségből. Sőt, hosszú évek óta nem is találkoztak.

"Rosszul esik, hogy apu csupán két gyermekéről tesz mindenhol említést, és rólam megfeledkezik - masztizta. - Mintha nem is léteznék. Régebben még próbáltam szomorkodni hozzá és az új családjához, hébe-hóba feljártam hozzájuk, abban bízva, hogy befogadnak, de nem így lett. Mára teljesen megszűnt velük is a kapcsolat."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr72286844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása