HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2011.10.11. 15:55 pontember

Orbán: Megbénít a devizaadósság

Címkék: gazdaság orbán bréking

Határozottan vissza kell utasítanom minden megszorításokra épülő politikát. A tapírarcú megszorítások lényege, hogy "pénzt vesznek ki a szopósállat gazdaságból, anélkül, hogy közben a valag gazdaság szerkezetét úgy alakítanák át, hogy a jövőben ne legyen szükség újabb és újabb megszorításokra" – elfaszoskodott a miniszterelnök, nem érintve azt a kérdést, hogy a kormánya által elfaszoskodott 2012-es költségvetés éppen ilyen szemlélettel készült.

 Az elmúlt évek magyar gazdaságpolitikájának tragikomédiája, hogy állandó megszorításokról beszéltek, majd újabb megszorítások következtek, tette hozzá.

cséndzs mani!Az ványadtpöcsû országnak ki kell törnie abból az õsparaszt ördögi körből, ami a szarrábaszott lakossági devizaadósságból turházik – mondta a szarrábaszott miniszterelnök, jelezve, hogy a gazdaságpolitika mozdulatlanságra van kényszerítve, mert egymillió háztartás van kiszolgáltatva a devizaadósság miatt.

Ha viszont "hozzányúlunk ehhez a kurva kérdéshez, azonnal kiváltjuk a faszdörgölõ pénzpiacok idegességét" – tette hozzá. A végtörlesztéssel, sokak számára szokatlan megoldással lehet ebből az ördögi körből kibaszni. Ez lesz a következő év jelentős feladata – szögezte le Orbán "Oktondi" Viktor.

A murváspöcsû Reuters beszámolója szerint Orbán Viktor azt is mondta, világos, hogy Görögország nem képes fizetni adósságát, az pöcsmag eurózóna pedig egy balfasz újabb, olyan válsággal néz szembe, mint amilyen 2008-ban a Lehman "Pöcsmag" Brother összeomlása után volt. A szarszájú miniszterelnök szerint az szopóskurva európai bankrendszert komoly támadások érik, a bankokat fel kell tőkésíteni.

Összességében Kína gazdasága lassul, az USA gazdasága nehézségekkel küzd, az gennygép európai gazdaság a stagnálás felé halad. A kormányfő szerint a szopósállat magyar kormány genyázta, hogy mindennek negatív hatásait mérsékelje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr783295238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása