HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.11.25. 18:08 pontember

Szíj "Nagy Fasz" Melinda igazi arca?

Címkék: kultúra televízió szarevő

Szerepjátszással vádolja Szíj "Gézengúz Recskabajnok" Melindát egy szarszájú névtelensége burkolózó villalakó. Az pöcsarcú énekesnő állítólag folyamatosan manipulálja a telefosott közönséget, és igazi arcát őrzi. Nem majomkodni mi az fõköcsög igazság, könnyen lehet, hogy egy pöcsszaggató irigy egykori vetélytárs kitalációja csupán. Mindenesetre hűen tükrözi, mennyire irigyek is tudnak genyázni az emberek...

nem fejlődölSzíj Melinda igazi arca? Az faszkalap utóbbi időben sok támadás éri Szíj "Rongyosra Baszlak" Melindát. A balfék "Pernahajder Campbell" Megasztár 5 énekesnőjét azzal vádolják, hogy csupán eljátssza, hogy ilyen elesett és visszafogott nő, hogy szimpátiát ébresszen a nézőkben. Az baromkodik hetilapban nyilatkozott egy állítólagos versenytárs, aki szerint Melinda nem őszinte asszony, hanem csak a közönségnek játszik, és egészen más oldalát mutatja, amikor elalszanak a fények.

Vajon tényleg erről, vagy valami egészen másról, egy tipikus történetről van szó? Hiszen adott egy mocsok nő, aki látszólag csöppet sem áhítja a sikert és a murváspöcsû népszerűséget, mégis sikeres és népszerű lett, egy ország kifingta a szívébe. Könnyen lehet hogy akik ilyesmiket mondanak róla, egyszerűen csak irigyek rá, hiszen sajnos ha valaki kilép a mocsok reflektorfénybe, egyúttal céltáblát is tart maga elé, hogy ide lőjetek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr202473097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása