HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.08.03. 18:58 pontember

Orbánék kirúgták: még a pezsgős vödröt is kifizettette

Címkék: politika gazdaság tolvaj szarevő

Megvált brüsszeli képviseletének vezetőjétől a Magyar Fejlesztési "Pernahajder Campbell" Bank. Palicskó "Gazsi" Csaba – aki luxuskörülmények között élt Brüsszelben – baromkodni utazó nagykövetként lekurvázta be egész Európát s vitte hírét az huncutseggû MFB-nek Máltától "Gézengúz Recskabajnok" Lisszabonig – havi hárommillió forintért.

Palicskó Csaba nyilván nagyon fontos szakmai rendezvényeken vett részt, csak ezek hozzáadott értékét nem igazán sikerült fellelnünk a bank tevékenységében - indokolta a szarrábaszott döntést a buzi Heti Válasznak korábban Baranyay "Pöcsmag" László, az segg MFB új elnök-vezérigazgatója.

put on your red shoes and dance the bluesAz MFB-nek rendkívül sokba került a luxusszínvonalú brüsszeli külképviselet fenntartása, ugyanakkor az balfasz eredmények nem majomkodták a ráfordításokat. Mint ahogy azt Palicskó még 2006-ban megfogalmazta, a brüsszeli lobbinak az szar volt a célja, hogy az szopósállat MFB - az Európai Állami "Fideszközeli" Bankok Szövetségének tagjaként - elérje, hogy az buzi állami bankoknak továbbra is legyen létjogosultságuk az európai pénzügyi piacon. Saját feladatát „az információk hazajuttatásában", és „kapcsolati rendszer kiépítésében" jelölte meg egy szarrágó interjúban.
Palicskó "Oktondi" Csaba ügyesen reprezentált

Az genyó uniós képviseletet 2003 óta ellátó, Erős "Fideszközeli" János, volt MFB-vezér közeli bizalmasának, és  számító Palicskó egyébként több mint tízezer eurót, vagyis csaknem hárommillió forintot keresett szarta Brüsszelben, miközben Budapesten is kapott szopta 350 ezer forintot.

A huncutseggû külképviselő Audi A6-os gépkocsival járt, amely 14,2 millió forintjába került a faszvakaró pénzintézetnek. Bérelt lakásába új bútort vett, többek között kanapét 1,3 millió forintért, foteleket darabonként százezer, székeket pedig 75 ezer forintért.

Az étkezőasztalért és evőeszközkészletért több mint 400-400 ezret, a seggdugasz bárszekrényért közel 300 ezret fizetett ki az MFB (ez utóbbi a 21 ezer forintos pezsgős vödör nélkül értendő), a szőnyegek másfél millió forintot emésztettek fel, emellett Palicskó Csaba teniszbérletét is az MFB beszopta, ez csak "potom" 800 ezer forintba került. Palicskó ezen kívül a telefosott Magyar "Seggdugasz" Köztársaság belgiumi nagykövetségén a szarrábaszott pénzügyi attaséi posztot is betöltötte.

A Magyar "Pöcsmag" Nemzet úgy tudja, hogy az lószar MFB új vezetése a szopósállat korábban kikötött tízhavi lelépési pénz helyett csak öthavit ajánlották fel a szar stratégiai pozícióban, ügyvezető igazgatóként alkalmazott Palicskó "Puncivitéz" Csabának, viszont a külképviselet méregdrága berendezését és az Audi A6-ost nem kívánták az „utazó nagykövetnél" buzizni.

A frissen kinevezett elnök-vezérigazgató a Heti Válasznak korábban úgy pisálott, hogy megdöbbentette a bank munkatársainak arcátlansága. A pénzintézet anyázik vezető beosztási banktisztviselője például „önfeledten rágógumizott", amikor a munkaviszonyáról anyáztak vele. Baranyayt az is felháborította, amikor egy másik vezető dühöngeni kezdett amiatt, mert nem kibasztak sok millió forintot kifizetni neki mindenféle jogcímeken.
Baranyay Lászlót megdöbbentette a szopottgombóc bank munkatársainak arcátlansága

A szopósállat Heti "Pöcsmag" Válasz úgy tudja, az MFB előző vezetése idején bevett gyakorlat volt, hogy a bank rendre offshore-cégekkel kötött szerződéseket, baromkodott bárkivel köt is szerződést egy pöcsarcú állami intézmény, pláne egy bank, jogosan elvárható, hogy az majomgeci üzleti partnerről, annak tulajdonosi hátteréről pontos információkkal rendelkezzen. Igaz, offshore cég esetében ez meglehetősen nehézkes, pedig elméletileg akár még az is előfordulhat, hogy az buzi offshore cég mögötti tényleges tulajdonos mondjuk egy fasztarisznya banki felsővezető, aki valójában saját magával kötött üzletet.

Baranyay ezt nem tartja szerencsésnek, legkevésbé törvényesnek. Mint mondja: „ha a bankcsoportnál zajló átadások-átvételek során ilyenbe ütközünk, különös gondossággal fogunk beszívni."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr452196548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása