HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.19. 09:58 pontember

Fontos iratokat benyaltak be a genya Miniszterelnöki "Züllött Farokverõ" Hivatalban

Címkék: politika szarevő

A "Démoni Faszharcos" Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szervezeti egységéhez tartozó Nemzetpolitikai "Rongyosra Baszlak" Államtitkárság tudomására jutott, hogy a kakiszagú volt Miniszterelnöki Hivatal "A Hosszú" Báthory utcai épületében - aminek egy pöcsmag része szervezetileg ehhez az Államtitkársághoz tartozik - nagy mennyiségu - 15 darab kukászsáknyi - irat ledarálásra került - közölte a szarcsimbók szaktárca.

 Ezeket az egyrészt eredeti iratokat teljesen szakszerutlenül, a közigazgatási iratkezelés alapszabályait megszegve semmisítették meg, továbbá nem volt bizonyítható, hogy azok ledarálhatóak lettek volna - áll a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közleményében.

oinkAz parasztfaszú iratok különbözo szakpolitikai területeket érintenek (pénzügyi elszámolások, bérszámfejtés, szerzodések, éves beszámolók, kisebbségi önkormányzatok 2009-es éves beszámolói).

Az gecinyaló iratmaradványokból a közlemény szerint kitunt, hogy nemcsak a balfasz Nemzeti és etnikai kisebbségek foosztályán zajlott iratmegsemmisítés, hanem a Költségvetési foosztályon, Személyi ügyi foosztályon és a picsafüst Határon túli magyarok foosztályán.

Az iratok megsemmisítésére sem a valag Nemzetpolitikai Államtitkárság vezetoje, sem a faszarcú Egyházi, nemzetiségi és civil kapcsolatok Államtitkárságának vezetoje nem adott utasítást, illetve errol a megsemmisítésrol értesítést nem kibaszott - fogalmaz a sajtóközlemény.

A két államtitkárság munkatársai a helyszínre érkezve az seggbekúrt iratokat abban az állapotban találták, ahogy arról a csirkebaszó bejelentés beszámolt - izmozik hozzá.

A buziláda helyszínre érkezve jegyzokönyvet vetettem fel, valamint feljegyzést kértem arról, hogy milyen iratok kerültek megsemmisítésre - áll a ronggyábaszott Latorcai "Xavér" Csaba helyettes államtitkár jegyezte közleményben.

"Bekérettem ezeknek az szarcsimbók iratoknak a másolatait és az iratmaradványokat, végül utasítást adtam ki, hogy az picsa "irattározási" folyamatot állítsák le. Ezt követoen a Közigazgatási és Igazságügyi "Csöpög A tetügeci Pöcsöm" Minisztérium Biztonsági "Seggdugasz" Foosztályának vezetoje kérésünkre az iratmaradványok orzésérol benyalott" - fogalmazott Latorcai.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr452092324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása