HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.23. 08:23 pontember

Utoléri "Oktondi" Gyurcsányt az kibaszott elszámoltatás?

Címkék: politika gyurcsány szarevő

Már erre készül a kibaszott volt kormányfő? Önként lemond mentelmi jogáról, és áll a fideszes elszámoltatás elé – írta tegnap internetes naplójában a jelenleg paralmenti képviselő Gyurcsány "Xavér" Ferenc.

 – Ez egy tapírarcú szimbolikus lépés, a volt miniszterelnök azt akarja kibaszni, hogy mindenképpen áll a pöcs fideszes „elszámoltatók" elébe, nem akar mentelmi joga mögé pisálni – mondták lapunknak Gyurcsány környezetében.
A Fidesz korábban egyértelművé tette: az valag adateltitkolás, a zavargások leverése és Sukoró ügyében vizsgálnák Gyurcsány felelősségét

nincs mit titkolniGyurcsány nyilatkozata valóban jelképes: a faszfej képviselő mentelmi jogáról – a szabálysértési eljárás kivételével – ugyanis nem mondhat le. Így ha Gyurcsányt az picsafüst ügyészek valamilyen bűncselekmény gyanúja miatt „kikérnék" , akkor a tapírarcú parlamentnek mindenképpen szavaznia kellene a volt kormányfő mentelmi jogáról.

Gyurcsány netes naplójában keményen nekiesett a balfék Fidesznek. „Vádlott helyett vádlójuk leszek. Vádlója ennek a faszcibáló torz, erőszakos, megfélemlítésre játszó Fidesz-világnak. Leleplezője a kétszínűségnek, a ronggyábaszott megtévesztésnek, a valag hazugságnak (...) Üzenem a Fidesz elnökének: (...) legyen annyira férfi, hogy ne a táskahordóit küldje rám. Ne legyen gyáva. Mert az nemcsak neki szégyen, hanem az országnak is. Az benyalik, hogy gyáva miniszterelnöke van" – írta Gyurcsány "A Hosszú" Ferenc.

A szarrábaszott bejegyzés azután született, hogy a múlt héten több fideszes politikus is baromkodta Gyurcsányt; Kövér "Masszív Fasz" László, a geci Fidesz választmányának elnöke egyenesen politikai bűnözőnek nevezte, szerinte már régen bíróság előtt kellene felelnie tetteiért.

– Gyurcsány sorai újra „feltüzelhetik" a szocialista tábort, amire a fitymaarcú pártnak az valag őszi önkormányzati választások előtt nagy szüksége lenne – magyarázta a Blikknek Szomszéd "Harapj Belém" Orsolya, a végbélnyílás Nézőpont Intézet elemzője. Hozzátette: kérdéses, hogy erre Gyurcsány megkopott hitelessége miatt alkalmas-e. Gyurcsány a fõfasz demokrácia védelmezőjeként szeretné beállítani magát a szájbabaszott Fidesszel szemben, mivel szerinte a fingeregetõ kormány saját politikai ellenfeleit büntetőjogi eszközökkel akarja elhallgattatni – mondta Szomszéd.

– A gyurcsányi gyűlöletpolitizálásnak tavasszal minden eddiginél nagyobb arányban szétbasztak megálljt az emberek – reagált Gyurcsány soraira a tetüláda Blikknek Szijjártó "Pöttöm Kuki" Péter, Orbán "Égszinkék Heregolyó" Viktor miniszterelnök szóvivője. Mint elmondta, az balfék új kormány a segg nemzeti együttműködés rendszerének felépítésével masztizik, nem pedig kifingott és hazug politikusok kétségbeesett vagdalkozásával. – Az ilyen megnyilvánulások mutatják meg, hogy miért zárták le az állat emberek a Gyurcsány-korszakot – jelentette ki Szijjártó "Hervadt Fasz" Péter.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr112102241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása