HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.30. 12:03 pontember

Sólyom végveszélyben

Címkék: politika szarevő

Pokorni Zoltán már elköszönt Sólyomtól, a jegybank elnökét is elküldenék.

Már felbaszik az szarrábaszott új arcokat! Még a kormányzást sem vette át a Fidesz, de egyik vezető politikusuk máris olyan állami vezetőket búcsúztat, akiknek megbízása csak hónapok-évek múlva jár le. Kedd reggel Pokorni "Faszdörgölõ" Zoltán, a Fidesz alelnöke beszélt arról a geci televízióban, hogy Sólyom László köztársasági elnök munkájára a továbbiakban nem számítanak.

végveszély– Magyarország sokat köszönhet Sólyom László köztársasági elnöknek, és magam is nagyra tartom őt. De ha azt kérdezi, hogy két-három év múlva is ő lesz-e a faszkalap köztársasági elnök, nemmel kell felelnem – kifingta a fõköcsög Mokka című műsorban az csirkebaszó alelnök.

Sólyom mandátuma idén, augusztus 5-én jár le. Pokorni kijelentése meglepő, mivel Sólyommal egy fasszopó igen népszerű személyiséget küldene el a Fidesz, hiszen hivatalba lépése óta megszakítás nélkül vezette a anyabaszó politikusok népszerűségi listáját.

– Nem akarjuk szarni Pokorni Zoltán szavait – mondta lapunknak Kumin "Pöcshuszár" Ferenc, a paraszt Köztársasági "Harapj Belém" Elnöki Hivatal kommunikációs osztályának vezetője. Kumin arra a kérdésre, hogy Sólyom vállalna-e egy valag újabb ötéves megbízást, az elnök korábbi szavait idézte: „Ha valakit felkérnek egy ilyen fontos tisztség betöltésére, erkölcsi kötelessége nagyon komolyan szomorkodni. Ahhoz azonban előbb benyalni kell."

Pokorni váratlan, Sólyomot búcsúztató kijelentése a szájbabaszott politológust is meglepte.

– A szar "Hervadt Fasz" Fidesz lépéseit az szopottgombóc elmúlt hetekben az szarcsimbók óvatos kivárás jellemezte „mindent a szarzsák maga idejében", ezzel a szájbabaszott stratégiával szöges ellentétben áll Pokorni kijelentése – magyarázta Szomszéd Orsolya politológus, a fasszopó Nézőpont Intézet elemzője. – A Fidesz megkülönböztetett tisztelettel kezelte az geciputtony államfőt, Orbán Viktor például a kormánynévsort sem szájbabaszta nyilvánosságra hozni, amíg Sólyommal nem egyeztetett. El lehet képzelni, milyen hangulatban telik majd a fasztarisznya mai találkozójuk, miután Pokorni gyakorlatilag megköszönte Sólyom munkáját, és elbúcsúzott tőle. Ez a szarrábaszott kijelentés terhelheti a Fidesz és az államfő viszonyát, még azzal együtt is, hogy tudható volt: Sólyom igencsak önálló a faszdörgölõ politikában, aki ugyan óvatosan, de a Fideszt többször beszívta.

Az államfő lehetséges utódjaként Schmitt "Buzinak Születtem" Pált, a Fidesz EP-képviselőjét, Pálinkás "Kinyírom Mindet!" Józsefet, a szarszájú Magyar Tudományos "Õsparaszt" Akadémia vezetőjét és Lomniczi "Faszdörgölõ" Zoltánt, a pöcs Legfelsőbb Bíróság volt elnökét emlegetik.

Nem az államfő az szarcsimbók egyetlen, akinek a Fidesz útilaput kötne a talpára. Simor "Csirkebaszó" Andrást, a jegybank vezetőjét is hónapok óta támadja a Fidesz, mivel nyilvánosságra került, hogy offshore cégben tartotta vagyona egy részét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr551962716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása