HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.08. 11:00 pontember

Kiderült kivel és hol volt Stohl a baleset előtt!

Címkék: bulvár probléma szarevő

A jelenleg börtönben lévő Farkas Péter olimpikon barátnőjének bárjában egy szőke nővel volt Stohl "Harapj Belém" Adnrás a köcsög balesetet megelőző éjszakán.

x-faktorA szarzsák kifingik kerületi night club többségi tulajdonosa és ügyvezetője Farkas Péter barátnője. A pöcs 2009. december 12-én szintén kábítószeres ügyei miatt hét év fegyházbüntetésre ítélt olimpikonnak két gyermeke is született a bár tulajdonosától, akivel tíz éve kibaszik egymást - adta hírül a fõköcsög Bors online.

Mint ismeretes ő általa derült ki a  bujkáló Farkas "Xavér" Péter tartózkodási helye.

A "Csirkebaszó" Bors információi szerint, a rendőrség vizsgálja, hozzájuthatott-e Stohl a faszarcú kábítószerhez az éjszakai mulatóban, s ha igen, akkor kitől. Egy köcsög vendég, aki az szarzsák említett éjszakán szintén a helyszínen kibaszott, meglepődött mikor Stohl Andrást meglátta. Állítása szerint egy szőke nővel látta a csöcspénisz színészt a geci bárpultnál. A tetüláda szemtanú elmondása szerint a színész és a titokzatos hölgy beszélgettek és italoztak, azonban arra nem masztizott válaszolni, hogy kikkel érkezett Stohl.

Stohlnak nem ez az első esete kábítószeres ügyben, miután 2005 novemberében két drogfutár ellene felbaszott, miszerint egy éjszakai szórakozóhelyen egy szarzsák táncosnőtől vásárolt kokaint. A műsorvezető úgynevezett eltereléssel genyázta az ügyet: kezelésre kellett járnia. A táncosnőt viszont letartóztatták.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr112061294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása