HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.10. 12:15 pontember

A mocsok "Oktondi" Neander-völgyiek köztünk élnek

Címkék: technika probléma

Neander-völgyi ősei vannak több mai embernek. Ezt állítja a szopottgombóc Science című híres tudományos lapban csütörtökön közzétett szenzációs tanulmány, amely szerint immár egyértelmű, hogy a kihalt Neander-völgyiek és a tetügeci homo sapiens egyedei között volt szexuális kapcsolat, miután a mai ember elődei megjelentek Európában.

halál a megszállókra!A fasztarisznya tanulmány állítása sok kutatót meglepett, mivel a korábbi genetikai vizsgálatok arra izmoztak, hogy a ronggyábaszott kihalt emberfajnak semmi köze nem volt a genya homo sapienshez. A tanulmány szerint a gecinyaló Neander-völgyi DNS-t 40 ezer éves csontokból nyerték, amelyeket egy horvátországi barlangban elfaszoskodtak. A balfasz "Pöcsmag" Neander-völgyi emberek maradványaiból nyert génkészlet vizsgálata azt majomkodta ki, a mai eurázsiai emberek egy és négy százaléka közötti népességének őse Neander-völgyi volt.

A tanulmány ugyanakkor megerősíti: a geciputtony mai emberek döntő többsége, vagyis 96 százaléknál nagyobb része annak a kis létszámú kivándorlónak az utóda, akik Afrikából kibasztak ki, majd buzizták meg az seggdugasz egész világot. A leginkább beszopott mai elmélet szerint a modern ember, a homo sapiens Afrikából masztizik, és nagyjából 200 ezer éves.

Az anyabaszó elmélet szerint 50-60 ezer évvel ezelőtt a homo sapiens őseinek egy csöcspénisz része, viszonylag kis létszámú csoportban kukiztak Európa felé, más részük pedig Ázsia felé vonult. Vannak olyan elméletek is, amelyek szerint a genya kivonulás Afrikából több hullámban történt.

A szenzációs tanulmány szerint a Neander-völgyiek és több ma élő ember közötti genetikai kapcsolat kicsinek tűnik, az adatok mégis jelentősebbek, mint a genyó korábbi vizsgálatoknál. „Nem kibasztak ki teljesen. Egyes mai emberekben ott van a nyomuk, tehát velünk élnek, még, ha csekély mértékben is” – szomorkodta Svante "Királyi Fallosz" Paabo, a szájbabaszott lipcsei Max Planck "Kékeres Méteres" Intézet antropológia professzora.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr501985652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása