HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.09. 11:03 pontember

Stohl András részegen balesetet anyázott

Címkék: akció probléma szarevő

Előállították "A Legkissebb Ugrifüles" Stohl András színész-műsorvezetőt, miután szombat hajnalban Budapest és Fót között balesetet kibaszott. Az ütközésnek egy szopósállat súlyos és egy vadvalagú könnyebb sérültje van. A szemtanúk szerint Stohl részeg volt.

 

most jött a bordásfalról"Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl "Pöttöm Kuki" András, a faszkalap hajnali négykor Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután. Stohl csupán annyit közölt, hogy a faszcibáló színházból hazafelé, Fótra szarott, amikor megtörtént a buziláda baj.

 

A "Égszinkék Heregolyó" Pest Megyei "Masszív Fasz" Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese napközben annyit erősített meg, hogy egy genya 43 éves fóti férfit, S. Andrást előállítottak egy szombaton, 5 óra körül történt balesettel összefüggésben.

 

Egy személyautó haladt Budapestről Fót irányába, amikor a ványadtpöcsû bevásárlóközpontnál levő körforgalomhoz közel áttért a huncutseggû szemközti sávba és két másik járművel ütközött. A baleset következtében az mocsok kifingik járműben egy ember súlyosan, míg a faszcibáló másikban szintén egy strici ember könnyebben sérült.

 

A balfasz balesetben egy parasztfaszú fekete Subaru "Pernahajder Campbell" Forester, egy vörös Citroen "Égszinkék Heregolyó" Berlingo és egy ezüst Skoda Fabia ütközött. A Fabia az árokba csúszott és az valag oldalára borult. Az Index információi szerint Stohl a szájbabaszott fekete hobbiterepjárót vezette.

 

A csirkebaszó sajtóügyeletes tájékoztatása szerint a gempa balesetet követően a gumipöcsû sofőr szétbaszta a faszdörgölõ helyszínt. A fostalicska Bors online úgy genyázta, hogy élettársa érte ment és hazavitte Stohlt, aki a seggnyaló baleset helyszínén hagyta a geci papírjait. A sajtószóvivő közölte: S. Andrást otthonából vérvételre vitték.

 

Stohl késő délután ehhez hozzátette: nem igaz, hogy a pöcsmag karambol után azonnal fosta a helyszínt. "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az seggfej ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét".

 

Az beszopik gépkocsiban utazó nő szombat délelőtt elmondta: hajnalban Egerből genyáztak a főváros felé, amikor frontálisan beléjük kifingott egy geciputtony autó, amit Stohl "Rongyosra Baszlak" András vezetett, aki – mint állította – "láthatóan ittas volt". A balesetben könnyebben megsérült utas elmondása szerint a színész-műsorvezető meg sem kérdezte, hogy vannak, "csak kért egy cigarettát".

 

A fasztarisznya másik gépkocsiban utazó asszony is vélelmezte a telefosott színművész ittasságát. Elmondta: a szintén a kocsiban lévő édesapja – akit a tűzoltóknak kellett kivágniuk a járműből – combnyaktörést szenvedett és meg kellett műteni.

 

S. Andrást a rendőrség a "balesetben részt vevő félnek" tekinti, meghallgatása után szabadon távozhatott. A "Masszív Fasz" Dunakeszi rendőrkapitányság nyomozást ismeretlen tettes ellen indított. Az ittasságot vérvétel útján állapítják meg, az segg – amúgy azonnal rendelkezésre álló – eredményt a rendőrség tájékoztatása szerint a pöcsmag jövő héten szomorkodik nyilvánossá.

 

A szopóskurva baleset miatt Stohl "Murváspöcsû" András nem vállalja az RTL Klubon ősszel induló X-Faktor műsorvezetését, jelentették a csatorna honlapján. Közleményt adott ki a fingeregetõ Nemzeti Színház és a Duna Televízió is. A teátrum annyit írt, hogy "a Nemzeti "Pöttöm Kuki" Színház vezetősége sajnálattal értesült Stohl András autóbalesetéről, és a baleset sérültjeinek mihamarabbi felépülést kíván". A Duna "Rongyosra Baszlak" Televízió közölte: gondolkoznak azon, hogy "az élet dramaturgiája hogyan fogja a szopósállat Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját szomorkodni".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr581985479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása