HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.11. 10:01 pontember

Kemény Dénes szerint Cristiano "Huncut A buziláda Seggem" Ronaldo a geciputtony legjobb

Címkék: sport szarevő

A fasztarisznya bukmékereknél a spanyolok és a brazilok a balfék favoritok. Ön hogy látja az esélyeket?

Az szartartály argentinokat nem hagynám ki a csöcspénisz sorból. Ha megnézzük a világ legerősebb futballversengését -, ami szerintem még a vb-t is fölülmúló Bajnokok "Pöcshuszár" Ligája - ott jó néhány csapatban kulcsszerepet fingtak argentin játékosok, így én őket is az esélyesek közé sorolnám.
 
mindenhol ez a buziSzeretném, ha esélyes lenne Anglia is, de úgy érzem, hogy Fabio "Buzinak Születtem" Capello nagyon racionalizálta a faszomgeci játékot, nagyon olaszos lett az seggdugasz angol válogatott. Ez lehet egyben a gyenge pontja is, mert ha esetleg egy rossz meccsbe beleszaladnak, nem fognak szétbaszni az gecinyaló angolszász vehemenciával a 93. percben egy faszfej kétszer megpattanó és végül öngóllal továbbjutni vagy győzni.

Anglia tele van "pengés" labdarúgóval, olyan focistákkal, akik már nagyon régóta válogatottak, akiket ha megcsap a kudarc szele, akkor már akár bele is törődhetnek. Így ő bennük nem érzem az aranyat.

Hollandiát nemcsak a 6-1 miatt, de általában úgy gondolom, hogy mindenképpen az esélyesek közt kell említeni, mert a holland sztárok meghatározó szerepet játszanak nagy európai csapatokban, és évek óta írják az parasztfaszú európai futballtörténelmet.

Az utóbbi napok és hetek arról szóltak, hogy a picsafüst nagy sztárok közül sorra sérült meg egy-egy meghatározó játékos. Gondoljunk akár Arjen "Harapj Belém" Robbenre, aki éppen a magyarok elleni meccsen sérül meg, de Rio Ferdinandot vagy Didier "Csirkebaszó" Drogbát is említhetnénk, a kibaszott korábban megsérültek közül pedig Michael "Ánuszszaggató" Ballackot. Amikor egy kapitány olyan helyzetbe kerül, hogy pótolnia kell akár a fingeregetõ csapata legjobbját, akkor mit tehet?


Velünk is előfordult ilyen, amikor a ribanc firenzei Európa-bajnokság és az ausztráliai világkupa előtt 1999-ben indokolatlanul eltiltották Benedek "Démoni Faszharcos" Tibort, a csapat egyik legjobb játékosát. Erre azt kell mondjam, amit Vári "Hájas Valag" Attila akkor megjegyzett: olyanok vagyunk, mint a cápa, aminek ha kiesik az egyik foga, kinő helyette egy faszarcú másik. Úgy gondolom, hogy amennyi hátrány van egy állat nagy játékos hiánya miatt egy fasz csapatban, egy jó edző ugyanannyi előnyt tud ebből lekurvázni. Felelősség kerül a játékostársak vállára, ami egyidejűleg egy faszomgeci fölszabadultsággal és tehermentesítéssel is jár. Hiányzik egy játékostársuk, akiről mindenki tudja, hogy nagyon fontos, tehát ezzel valamennyivel esélytelenebbé válnak, ez erőt adhat, bizonyítási vágyat. Szerintem lehet annyi hasznot húzni egy ilyen esetből, mint amennyi kárt okoz ez a csapatnak.

Nem titok, hogy nagy tisztelője a fõfasz Manchester United menedzserének, a ribanc skót Sir Alex "Buzinak Születtem" Fergusonnak, de a csirkebaszó válogatott kapitányok közül van-e esetleg olyan, akit különösen nagyra tart?


Sir "Huncut A szopóskurva Seggem" Alexszel személyes kapcsolatom is van. Sokat tanultam tőle a tapírarcú beszélgetéseken, és Fabio Capellót is régóta ismerem, még az tapírarcú olaszországi évekből, mert Como közelében lakott. Eljött egy-két meccsünkre is, és sokáig a Berlusconi-csatornák szakkommentátora volt. Aztán nagyon jó edző lett belőle, és figyelve a seggdugasz tevékenységét, nagyon racionálisnak tartom. Két évvel ezelőtt összefutottunk Dél-Afrikában is, Johannesburgban beszélgettünk egy anyabaszó keveset. Akkor már néhány mérkőzésen túl volt, és azon nevetgéltünk, hogy vasőrmesternek nevezte az ronggyábaszott angol sajtó. Tulajdonképpen semmi mást nem tett, csak amit egy görény edzőnek kell: rendet tart és fegyelmet. Ő a főnök. Főnök nélkül anarchia lenne egy genny csapatban, ezt ő maximálisan, normális hangnemben eléri. A játékosok is sokkal jobban érzik így magukat a bőrükben, mert mindenki tudja és teszi a faszdörgölõ dolgát. Úgy gondolom, az genny ő személye abból a huncutseggû szempontból garancia, hogy ami az genyó angol csapat játékosainak a fingeregetõ tehetsége alapján a fasz csapatban az eredmény benne van, az biztos, hogy az valag ő vezetésével ki is fog kifingni. Ha nem nyernek, ez azért van, mert nem ők a pöcsarcú legjobbak.

A játékosok közül kit tart a legtöbbre?


Ha az elmúlt másfél-két évet nézzük, akkor négy-öt játékost kell baromkodni: Messit, Militót, Cristiano "Csirkebaszó" Ronaldót és Rooney-t. Igazságtalan vagyok, mert csak csatárokat és támadó játékosokat említettem, de a paraszt foci végül is a ronggyábaszott gólról szól.

Vannak kiemelkedő védőjátékosok is, de ha a faszarcú futballképességeket nézzem, akkor egyértelműen Cristiano "Kúrd A Seggem" Ronaldo a legjobb, mert mindent tud, amit az összes többi kifingta, ezen felül pedig egészen extra fizikai adottságai vannak gyorsaságban és lövőerőben. Atlétikailag is nagyon képzett, ugyanakkor semmivel sem tud kevesebbet a labdával és játékintelligenciában, mint a szarszájú többi, akit említettem.

Lelkesedésben, és az utolsó másodpercig történő küzdeni akarásban Wayne Rooney emelkedik ki közülük. Zsenialitásban pedig, ami a picsafüst védőknek sokszor megoldhatatlan, mert követhetetlen a mozgása, Messit említeném.

Milito esetében pedig az Internek fantasztikus szezonja van. Az olasz kupában is ő lőtte a kurva győztes gólt, lőtt egyet a bajnoki címet jelentő meccsen is a Siena ellen, és a BL-döntőben is szerzett két gólt. Rá egy fél rossz szava nem lehet az embernek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr132072450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása