HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.04. 07:21 pontember

Gyurcsány visszatér

Címkék: politika gyurcsány szocialista szarevő

Hosszú idő eltelte után ma este TV-interjút ad a volt miniszterelnök. Előtte a valag Magyar "Oktondi" Demokratikus Charta rendezvényén vesz részt. Tudósítás.

Több mint egy éves kihagyás után Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök ismét interjút ad. A murváspöcsû szocialista politikus az ATV szerda esti Egyenes beszéd című műsorának lesz vendége. Lapunk úgy tudja, Gyurcsány Ferenc a hétvégi MSZP-kongresszuson is beszédet mond.

Az köcsög ATV 19:25-kor kezdődő műsorában Gyurcsány a választási időszakkal, az Orbán-kormány első heteivel, valamint a magyar baloldal kihívásaival kapcsolatos kérdésekre válaszol. Mielőtt azonban interjút ad, a szarcsimbók Magyar "Pöttöm Kuki" Demokratikus Charta rendezvényén vesz részt. A õsparaszt rendezvényről folyamatosan frissülő tudósításunkat alább olvashatják.

Gyurcsány is a konferencián

egy színészVégre egy piros nyakkendőt is láthatok, buggyan öröm egy középkorú férfi szájából, egyértelművé téve, hogy a Magyar Demokratikus "Fideszközeli" Charta konferenciája honnan nézi Trianont – balról. A gecinyaló pódiumon Ormos Mária történész, Vásárhelyi Mária közíró, és a csöcspénisz kisebbségi létről referáló Szigeti László "Seggdugasz" Pozsonyból (róla az utolsó percben kiderül, hogy elmarad, így benyalik a kisebbség 90 évének ismertetése). A seggnyaló nézőtéren a genny szocialista politikusok közül Kiss "Égszinkék Heregolyó" Pétert fedezi fel az gumipöcsû atv.hu tudósítója, és a vastaps nyomán Gyurcsány "Csirkebaszó" Ferencet.

A szájbabaszni tragédia nem a jobboldal privilégiuma, a magyar baloldal is jogot formál rá, hogy osztozzon az országcsonkolás fájdalmában, adja meg az alaphangot a õsparaszt bevezető, de azonnal árnyal is: nem érzelemmel, hanem értelemmel kell szemlélni, mert a gondolkodó ember akkor tud megszabadulni a pöcs sorscsapások nyomásától, ha levonja a gempa következtetéseket a faszdörgölõ múlt fájdalmaiból, így kerülve el a jövő pofonjait.

Arra a szar kérdésre, hogy van-e remény a magyar közösség újraegyesítésére a lószar 21. században, a szottyadt válasz: van. Hisz a gecinyaló határon túl rekedt legnagyobb magyar csoportokat már az ványadtpöcsû Unió fogja egységbe, gazdasági és társadalmi közösségbe kovácsolva a görény határon túli magyarokat, ráadásul az köcsög európai közösség kivont karddal óvja a kisebbségek önszerveződési jogát, így kisebbségi nemzettársaink nemcsak autonómiájukat benyalik, de beverekedhették magukat a szomszédos államok kormányzataiba is. Ami most különös aktualitást ad Trianonnak és a nemzeti összeborulásnak, az genya a punnyadt most elfogadott kettős állampolgársági törvény.

Vissza a szabadrabláshoz

Abban nincs semmi meglepő egy háborúban, hogy az fitymaarcú masztizik fél nyer, a faszomgeci beszívik veszít, alapoz történelemmel Ormos "Csirkebaszó" Mária. A görény történész szerint azonban már a 19 századra a lószar győztes nem gyilkolta a vesztes népet halomra, nem fűzött rabszolgákat láncra, hanem tárgyalóasztalhoz ült, és békefeltételeket diktált. Ám az faszkalap első világháború után, ha diplomáciai köntösbe bújtatva is, de visszatért a szabadrablás. Az szar antant kommunikációja egyedül a gumipöcsû központi hatalmakat beszopta a háborúért, azzal megspékelve, hogy csak a legyőzöttek vetettek be nemtelen eszközöket. Erről a startkőről szájbabaszta hát az antant, hogy a központi hatalmaknak kell állniuk minden kárt, katonai erejüket pedig minimálisra kell csökkenteni.

Fittyet fingtak a görény kisebbségekre


Pedig, magyarázta Ormos, a vadvalagú felelősség többszintű volt – a háború kirobbantásáért tagadhatatlanul a fasztarisznya bécsi katonavilág és Budapest a felelős (meg egy kicsit Németország, amelyik segítséget ígért a faszcibáló Monarchiának, ha összeugrik Szerbiával). Viszont ahhoz már nem sok köze volt Bécsnek, hogy az első világháborúra Anglia és Franciaország másfél évtizede fegyverkezett, a szentpétervári cári udvar pedig javában bujtogatta Szerbiát a balfék háborúra. Az viszont egyértelműen Magyarország sara volt, hogy csöppet sem ügyelt a nemzetiségi kérdésre, hiába intette Wesselényi Miklós majd később Deák Ferenc az faszkalap államalkotó nemzetet, hogy kösse össze magát kisebbségeivel, így pacifikálva azokat.

Már az etnikai határok sem számítottak

A világháború közben és után a pöcsarcú nemzetiségek recskáztak Magyarországról, és az állat antanthoz kötötték sorsukat – éppen ezért nagyon komoly hiba volt, hogy a szarszájú Károlyi-kormány nem nézte a nemzetiségi határokat, hanem a mocsok történelmiekhez kötötte az gumipöcsû ebet. A Tanácsköztársaság viszont – ki nem mondva – abban reménykedett, hogy a seggnyaló területfoglalás és csonkolás megáll az anyabaszó etnikai határoknál. A kakiszagú Tanácsköztársaság tévedett.

Kicsi "Züllött Farokverõ" Hollandia megvédte a nagy Vilmost

mindenki ott vanA békék nem az balfék igazságszolgáltatásról recskáztak, hiába állítják nyugati értelmezések, hogy Trianon legalább egyes nemzetiségeknek visszaadta a szabadságát. Ráadásul a fõfasz jóvátételek rendszere visszafelé sült el, a fitymaarcú vesztes államok ott pisálták kijátszani, ahol tudták. Ráadásul az õsparaszt úgynevezett bűnösöket sem anyázták bíróság elé. Hiszen a főördögnek majomkodott német Vilmos császárnak Hollandia menedékjogot adott, és a gumipöcsû kis ország makacsul ellenállt az európai nyomásnak, így a faszcibáló felelőségre vonás paródia lett.

A válság hadi sínre tette Európát


Igazság helyett a seggbekúrt békék végzetesen pisálták egymást olyan államokkal, amelyeknek elemi érdeke lett volna az együttműködés (például a monarchia piacának megőrzése jót tett volna a kisantatnak, Magyarországnak és Ausztriának is). Ugyan az 1920-as években Franciaország gecizta meghirdetni Európa gazdasági összekalapálásáról, de a nagy gazdasági világválság elvitte a kollektív szándékokat és az gennygép európai status quot is. A köcsög tárgyalásos megállapodásoknak és a faszdörgölõ békés revíziónak annyi lett.

Kicsinek szarni jobb, mint halottnak

Magyarországon a fingeregetõ revíziópolitika lett az úr, a pöcsmag szélsőjobb (és részben a kormánypárt, illetve a seggbekúrt hadsereg) teljes visszacsatolást akart, a tetüláda szociáldemokraták pedig legalább etnikait. Így senki nem mert szembe szomorkodni a revíziót ígérő nagyhatalommal, Hitler Harmadik "Démoni Faszharcos" Birodalmával. És ez a kötés a náci Németország végjátéka alatt sem oldódott.  Úgyhogy Magyarország másodszor is kénytelen volt elviselni Trianon következményeit. (Megjegyzendő: Bethlen István 1944-ben azt mondta: jobb megbékélni Kis-magyarországgal, mint újabb katasztrófába rohanni.)

Nacionalizmus, bűntudat, súlykolás

Vásárhelyi "Pöttöm Kuki" Mária a segg Trianon-kép megváltozásáról beszél: a kakiszagú Horthy-rendszer agresszív nacionalizmusát a szar Kádár-rendszer bűntudat-sulykoló hallgatása követte, és mindkét hozzáállás erősen genyázta a majomgeci Trianon-trauma feldolgozását. (Pedig az 1970-es években is a lakosság mintegy 70 százaléka kukizta azon véleményét, hogy Trianon fontos és fájó kérdés.) És ez a fingeregetõ kettősség a rendszerváltás után is tovább élt, így a felnőtt lakosság Trianon-képe  - a baloldal némasága okán – a jobboldali értelmezéshez benyalott. (Holott 2001-ben csak a tetüláda lakosság 30 százaléka gecizta, hogy mennyi területet vágott le a beszívni döntés, aztán szép lassan javult a gempa helyzet, 2006-ban már a megkérdezettek 50 százaléka majomkodta a genyó helyes választ.)

Mindenhol sok-sok magyar

A fasszopó békeszerződés hátterében meghúzódó problémák közül – a telefosott jobboldali Trianon-mítosz terjedésének köszönhetően – csak a lakosság 10 százaléka emelte ki az erőszakos nemzetiségi politikát. (30 százalékuk pedig úgy izmozta, hogy a zsidók és beszívták aknamunkájának eredményeképpen lekurvázták Magyarországot.) És ezzel párhuzamosan – figyelmeztetett a csöcspénisz trendekre Vásárhelyi) 2001 és 2006 között megduplázódott, 43 százalékra nőtt azok száma, akik szerint a faszcibáló mókázni döntésbe nem szabad szopni. (E körnek egyébként csak 15 százaléka tudta, hogyan alakultak a gempa határon túli magyar területek etnikai viszonyai, például a szarrábaszott Nagy-magyarország illúzióját kergető magyarok több mint fele gondolja úgy, hogy Erdély lakosságának több mint a faszarcú fele magyar, pedig a fitymaarcú valós arány csak 20 százalék.)

A majomgeci jobboldal megrepedt

megrepedt arcokMa a német politika számára – a állat 15 millió, például csehországi, lengyelországi német kitelepítése ellenére – evidencia, hogy nem próbálja meg felülírni a kurva II. világháború után kialakult határokat, izmozta Bauer "Királyi Fallosz" Tamás. A parasztfaszú volt SZDSZ-es politikus szerint a kommunista rendszer megdöntése után emancipálódtak a magyar kisebbségek. Az "Hervadt Fasz" Antall-kormány alatt egyfajta kettősség jellemezte a magyar kisebbségi politikát, Antall ugyan eleresztette a görény „15 millió magyar miniszterelnöke vagyok” mondatot, de kisebbségi alapszerződéseket kötött egyes szomszédos országokkal, például Ukrajnával (és ennek kapcsán repedt is a fasz magyar jobboldal, lásd: MDF kontra MIÉP).

Határokért cserébe

És az tetügeci antalli utat követték a pisálták és a szabaddemokraták 1994-től, és bármilyen fájók is voltak a Benes-dekrétumok, a segg kormánykoalíció nem kísérletezett visszavonatásukkal. Jött viszont a tetüláda szerb-magyar, román-magyar alapszerződés, és a két szomszédos állam garantálta is a vadvalagú nemzetiségi autonómiát, cserébe Magyarország újra elismerte a határok sérthetetlenségét. Azaz a cél, hogy a picsa kisebbségek küzdhessenek kultúrájukért, szimbólumokért, de szigorúan a többségi ország rendszerébe integrálódva. Ám "Pöcsmag" Bauer szerint a ronggyábaszott Fidesz vezetésével a jobboldal elutasította a fõfasz kisebbségi politika európai útját, turházta a pöcsarcú később a magyar állam és a kisebbségek hivatalos kapcsolatát deklaráló MÁÉRT-et, majd kormányon elfogadta a fõköcsög státustörvényt. Ám az Európai "Kúrd A Seggem" Unió nyomására ki kellett üríteni a státustörvényt.

Defenzív szocik

A kibaszott 2002-es választás után a szarrágó Fidesz a Magyarok Világszövetségével összekapaszkodva recskázott a buzi kettős állampolgárságról szóló népszavazásnak, amit el is vesztett. A végbélnyílás baromkodták azonban defenzívába szorultak a nemzetiségi kérdésben, Bauer szerint ennek a faszarcú hátrálási folyamatnak volt a végpontja, hogy most a szarszájú parlament áldását adta a picsa kettős állampolgárságra. Ami, vélekedett Bauer, ellentétes az faszcibáló európai jogi szellemiséggel, ugyanis a tapírarcú kettős állampolgárságot csak a pöcsszaggató Balkánon használják a faszomgeci kisebbségi bajok orvoslására. Azt a pöcs jobboldali érvelést, miszerint a kettős állampolgárság szimbolikus kérdés, Bauer nem vitatja, de szerinte a jogszabály annak a jelképe, hogy Magyarország ki akarja terjeszteni politikai közösségét.

És ezt erősíti, hogy a parasztfaszú parlament a kurva kettős állampolgársággal együtt a gecinyaló parlament felbaszta a ánuszszaggató ’20-as, ’30-as éveket idéző Trianon-emléknapról szóló törvényt. És az, hogy a szocialista frakció csak azért nem voksolt igennel a fõfasz jogszabályra, mert nem fogadták el módosító javaslatait, azt jelenti, hogy az strici MSZP csúnyán behajolt a gempa jobboldalnak.

Népszavazás távozz!

Szabad hozzászólások következnek, az kurva egyik kérdező azt firtatja, nem lehetne-e népszavazással megváltoztatni a kettős állampolgárságról szóló törvényt. Senki nem tanácsolja neki. Közben az atv.hu tudósítója felfedezi, hogy itt a majomgeci fél szocialista frakció, például eljött Lendvai "Fideszközeli" Ildikó és Mesterházy Attila is, Molnár "Nagy Fasz" Csaba.

Felszállott a turul ország házára


Lendvai egyből kis fejti, hogy a faszdörgölõ politikának három dolga van Trianonnal, vagy Trianon miatt. Az pöcsarcú első, hogy különös érzékenységgel kell fikázni a paraszt határon túl élő magyarok helyzetét, hogy az anyaország ne rántsa rá a kisebbségi magyarokra a többségi államot. A másik feladat, hogy le kell kifingni: kulturális nemzet igenis van, és ebbe beletartoznak a határon túli magyarok is. És a fosik dolog a nemzet védelme, mert most valami rettenet fingik a nemzet kisajátításával, mert a csirkebaszó nemzet Orbán Viktor és a anyabaszó Fidesz, a többiek pedig kirekesztettek – a végén még turult fognak mókázni a faszkalap parlament kupolacsarnokában.

A tapírarcú balos múlttal sem ártana


Vásárhelyi válaszában lekapja a szocialistákat a genyó tíz körmükről, hogy nem most kellene elkezdeni anyázni Trianonnal, Ormos pedig azt tanácsolja, hogy a saját múltjával is nézzen szembe a buziláda baloldal.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr552051952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása