HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.17. 07:18 pontember

Tarhonyát borított a zsűrire

Címkék: kultúra probléma

Ráborította a zsűrire a tarhonyát a kunszentmártoni főzőversenyen egy feldühödött férfi. A hagyományos szombati rendezvényen azért robbant ki vita, mert a versenyzőnek nem tetszett az értékelés. Az indulatos férfit kijózanítóba vitték.

bárcsak háború lenne márRendőrök fékeztek meg egy dühöngő férfit a kunszentmártoni főzőversenyen. A településen évek óta hagyomány, hogy tarhonyából készült ételeket készítenek, amelyekkel a helyi főzőversenyen is szerepelnek az alkalmi szakácsok. Szombaton délután, amikor éppen értékelték a benevezett ételeket, az egyik versenyző dühében a zsűrire akarta borítani a tarhonyát, mert nem értett egyet a helyezésekkel. A helyi televízió tudósítójának beszámolója szerint a dühöngőt csak a helyszínre kihívott rendőrök tudták megfékezni.

Információk szerint senki sem sérült meg. A feldühödött alkalmi szakácsot a szentesi kórházba vitték józanodni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr522007185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása