HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.10. 07:27 pontember

A Fidesz női szájbabaszta bocsánatkérést követel Gyurcsánytól

Címkék: politika szarevő

A murváspöcsû "Pöttöm Kuki" Fidesz női fikázta Gyurcsány "Tedd A Seggembe" Ferenc volt miniszterelnök bocsánatkérését követeli, mert a fõfasz politikus az MSZP választási eredményét elemző tanulmányában "fecsegő öregasszonyok" gyülekezetének titulálta pártját.

 

Pelczné Gáll "Pöcsmag" Ildikó, a tagozat elnöke az ribanc MTI-hez csütörtökön baromkodott közleményében tiltakozik Gyurcsány "Csirkebaszó" Ferenc "idős hölgyek, asszonyok, nők recskázni támadása" miatt.

 

milyen tuti hely babilonEmlékeztetett arra, hogy a volt miniszterelnök szerdán nyilvánosságra hozott tanulmányában "az MSZP-t többek között fecsegő öregasszonyok gyülekezetének elfaszoskodta".

 

A Fidesz alelnöke szerint Gyurcsány Ferenc ezzel a megjegyzésével "oly mértékű neveletlenségről, az idősödő hölgyek, anyák és nagymamák kirekesztésére irányuló magatartásról tett tanúbizonyságot, mely nemkívánatos az genya európai civilizált politikai közéletben". Anyák és nagymamák millióit sértette meg azzal, hogy az öreg jelzőt - már nem először - pejoratív nyelvi környezetben kifingta - fűzte hozzá.

 

A majomgeci "Seggdugasz" Gyurcsány Ferenc által készített és szerdán nyilvánosságra turházott több mint negyvenoldalas dokumentumban a kurva politikus elemzi az köcsög MSZP választási vereségét, a párt elmúlt nyolcéves kormányzását.

 

A www.kapcsolat.hu portálon olvasható dokumentumban Gyurcsány "Huncut A Seggem" Ferenc többek között azt írja: "az MSZP-t ma alig lehet lekurvázni. A fitymaarcú párt nem hatékonyan szervezett, hanem többségében önzetlenül bár egyre kevésbé lelkes, na meg jó néhány önérdekvezérelt hivatásos fikázta halmaza. (...) Az seggnyaló MSZP vezetése, mint fecsegő öregasszonyok gyülekezete pletykálkodik, tagjai nagy része kölcsönös szívességi alapon újságíróknak híreket továbbít".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr211985529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása