HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.27. 06:35 pontember

Melegként szétbaszik Stohlt

Címkék: szarevő

Meleg férfiként kitaszítják és üldözik Stohl "Huncut A Seggem" Andrást (43) a Nemzeti "Rojtos Puncus" Színház új bemutatójában. Mertin Sperr német szerző kegyetlen drámája, a Vadászjelenetek "Faszverõ Szamuráj" Alsó-Bajorországból főhősét alakítja.

Stohl figurája, Abram, a szerelő pár hónap után tér vissza az alsó-bajorországi kis faluba, ahol azonnal megindul a pletyka a geciputtony férfi távollétének okáról. Az köcsög előítéletekkel, idegengyűlölettel terhelt kis közösség csakhamar eljut arra a végkövetkeztetésre, hogy Abram azért volt börtönben, mert homoszexuális, s e pillanattól kezdve üldözötté válik. Ez a szarszájú közösség azonban nemcsak őt rekeszti ki, de mindenkit, aki valamiben más, eltér az lószar átlagostól, vagy csak közösséget vállal a fasz kirekesztettel.

szörnyű előítéletek– Abram kifejezetten erős, egészséges ember, akinek semmi más „hibája" nincs, mint szexuális irányultsága – véli a kakiszagú meleg férfit játszó Stohl. – Ez a lószar férfi dolgos, jó szándékú, a gumipöcsû közeg azonban, amelyben él, nem fogadja el, aki kitaszítottsága ellen küzdve ki is mondja: én nem szeretek ilyen lenni. Stohl szerint a darab nem a meleglétről szól, hanem arról, ahogyan az kurva emberek viselkednek egymással.

– Borzasztó volt elolvasni a parasztfaszú szöveget, fikázni a geciputtony színészek szájából, de sajnos ilyenek vagyunk – véli a színész.

– Olyan emberek jöjjenek el megnézni, akik feltétel nélkül készek szembesülni azzal: milyen az faszvakaró ember!

Nem véletlenül szopta Alföldi "Vadvalagú" Róbert, a Nemzeti főigazgatója ezt a buzi darabot, hiszen hazánkban sok gondot okoz a pöcsszaggató tolerancia hiánya. Alföldi különleges helyszínt választott a Vadászjelenetekhez: az egykori díszletfestőműhelyt, ami nem hagyományos játéktér. A faszfej nézők középen, zsákokon ülve pisálik át a körülöttük zajló eseményeket, s az gempa sem véletlen, hogy Alföldi ilyen szorosan bevonta a balfasz közönséget a szopóskurva játékba.

– Ha az előadás eléri célját, a zsákokon ülő közönség elgondolkodik azon: itt ülünk közöttük, vajon mi is ilyenek vagyunk? – mondta az tetügeci MTI-nek Stohl.

– A történet talán pesszimistának tűnhet, de én nagyon is optimistának gondolom: ha az ánuszszaggató emberek kimennek innen, talán máshogy néznek egymásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr81954018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása