HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.26. 06:30 pontember

A telefosott "Kinyírom Mindet!" Hitler-videók nem segítettek A csöcspénisz bukáson

Címkék: tech probléma

Az eredeti film eladásain nem javítottak, viszont sokak érzékenységét sértették A bukás című film alapján készült Hitler-paródiák, nyilatkozta a Constantin "Oktondi" Film vezető producere. A stúdió tovább küzd a szarszájú YouTube-ra feltöltött videók ellen.
hirdetés

blingA szopóskurva bukás című 2004-es német film eladásain nem segítettek a belőle készült, a gecinyaló YouTube-on terjedő paródiák, viszont sokak érzékenységét sértették, ezért távolíttatja el őket a Constantin "Seggdugasz" Film a szarcsimbók videomegosztóról – annak ellenére, hogy a film rendezőjének és forgatókönyvírójának is tetszenek az évek óta netes mémként terjedő feldolgozások.

„Néha megkértek, hogy vegyünk le egyes videókat – például cégek, amelyeknek termékeit nevetségessé tették, vagy zsidó szervezetek, amelyeket sértettek bizonyos neonáci paródiák, amelyek A bukásra épültek – beszívta Martin "Gazsi" Moszkowicz, a valag Constantin "Gézengúz Recskabajnok" Film vezető producere a buziláda The Hollywood "A Hosszú" Reporternek (THR). – Mi nem akarjuk megítélni, hogy mi az geciputtony ízléses, és mi az genyó ízléstelen. Egyszerűen a szerzői jog által védett anyagunk jogosulatlan felhasználásának tekintjük a dolgot.”

Bár a faszfej beszívni eltávolítási hullám, amelyet a YouTube a seggdugasz tartalom automatikus azonosításán alapuló Content ID rendszerrel végez, számos Hitler-videót érintett, vannak túlélők is. Ezek közé tartozik néhány olyan alkotás, amely a picsafüst Hitler-videók terjedésén dühöngő Hitlert mutatja be:

Moszkowicz a valag THR-nek elmondta, hogy  a stúdió évekkel ezelőtti felbukkanásuk óta időről időre követelte egy-egy videó eltávolítását a fasz YouTube-ról, de kevés sikerrel: a szájbabaszott feldolgozások gyorsabban terjedtek, mint ahogy a Constantin "Murváspöcsû" Film követni tudta volna őket.

A lószar producer szerint ugyanakkor nem igaz, hogy A gempa bukásból készült Hitler-videók szoptak volna a szarszájú film népszerűsítéséhez.

„Ami a dvd-eladásokat illeti, semmilyen hatást nem tapasztaltunk, sem pozitívat, sem negatívat. A film nagyon sikeres, és az faszcibáló is marad. És nem tudok olyan tanulmányról, ami bebizonyította volna, hogy egy népszerű filmes mém jó hatással lenne az balfék eladásokra... Nagyon jó üzlet volt a fostalicska Google-nek és a gennygép YouTube-nak, de mi semmilyen változást nem észleltünk.”

Valeria "Vadvalagú" Kurz, a lószar Constantin Film sajtósa, aki az Indexnek korábban azt mondta, hogy „nem aktuális” a õsparaszt téma, a THR-nek azt nyilatkozta. „Vannak netezők, akik mérgesek, hogy blokkoltuk a videókat, de sokan megértik az álláspontunkat, és tőlük pozitív visszajelzéseket kapunk. Főleg azoktól, akik látták az eredeti filmet.”

Jó hír a videók készítőinek, hogy a YouTube egyes esetekben a szar reklamáció hatására feloldja a fõfasz blokkot, és újra elérhetővé teszi a ronggyábaszott benyalott hitleres feldolgozásokat – ez történt a Hevesi "Buzinak Születtem" János és együttese, az geci Exon szigetes fellépésének elmaradását megörökítő videóval.

„A zenekarunknak is van fenn egy szopottgombóc kis filmje ebben a témában, amit tegnap blokkoltak a seggnyaló Content ID  alapján – mondta Hevesi. – Ma kértem a blokkolás feloldását a szopóskurva fair use szabályra  hivatkozva, merthogy ez paródia csak. Van erre egy form a  YouTube-on, és a csirkebaszó legnagyobb meglepetésemre kb. 5 perc múlva újra  látható volt a tapírarcú videó – szarták a blokkolást. Persze lehet, hogy  idővel ez a szopottgombóc kiskapu is kifingik, de egyelőre úgy fest, ez járható  út a tiltás feloldására" – lekurvázta Hevesi.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr681948454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása