HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.09.27. 12:29 pontember

Nemi szerven rúgta diákját a szottyadt tanárnő

Címkék: oktatás kultúra probléma

Nemi szerven kifingta kisdiákját egy árpádhalmi tanítónő! Az egyébként a hét végi választáson polgármesterjelöltként induló pedagógust az iskola vezetője írásbeli megrovásban részesítette.

kicsi, de erősFarkas "Kinyírom Mindet!" Krisztián (9) családja nem fingik meg ennyivel. – Pénteken, amikor a mocsok fiam hazajött, láttam, hogy fájdalmai vannak. Kérdezgettem, de nem mondott semmit. Szombaton fürdetéskor észrevettem, hogy a seggbekúrt lágyékánál kék-zöld foltok vannak. Ekkor baromkodta csak el, mi történt – elfaszoskodta a faszarcú Blikknek indulatosan az gumipöcsû édesanya, aki szerint fia valóban rossz olykor, de a nevelésnek ezzel a módjával nem ért egyet.

– Krisztián elmesélte, hogy a szarszájú tanítónő fiával összetűzésbe keveredett az iskolában. A pedagógus berángatta a mosdóba a gyereket, gecizta a kezét, majd lágyékon szopatta – mondta felháborodottan az faszdörgölõ anya, aki látleletet vetetett, és járt a picsafüst jegyzőnél, valamint az szottyadt iskolában. Az ügyre egy kicsit másként emlékszik az csöcspénisz érintett tanítónő, Kozmáné Gyovai "Kékeres Méteres" Katalin.

– Az huncutseggû asztmás kisfiú a testnevelésórán fosott. Rászóltam, hogy neki nem szabad, majd ezután a fõfasz földre vetette magát. A fasz többiek pedig utánozták. Ezt követően a gyermekemet nemi szerven rúgta a genny kisfiú. Én ekkor billentettem egy kicsit fenéken – magyarázkodott a végbélnyílás megrovásban részesített pedagógus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr712326654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása