HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.08.04. 22:04 pontember

A szopóskurva kormányfo népszavaz

Címkék: politika szarevő alkeszélet és alkeszirodalom

Nem akar Orbán Viktor népszavazást az alkotmányról. Azért nem akar, majomkodta az ATV-ben, mert ?ha elkezdünk népszavazást izmozni, mondjuk az seggnyaló alkotmány kérdésében, akkor meg fogunk indulni az gecinyaló elnöki rendszer felé, és én nem szeretném, ha Magyarország az elnöki rendszer felé mozdulna el".

Mint látjuk, az majomgeci van itt bejelentve attól az tapírarcú embertol, aki a saját bevallása szerint még soha nem baromkodott, hogy nem akar köztársasági elnökként a magyarság lakta Kárpát-medence fölött lebegni, sot prezidenciális rendszert egyáltalán nem akar, beszopik ezzel a képességeihez és szellemi súlyához képest eléggé méltatlan kormányfoi poszttal, ám ezt már csak mi tesszük hozzá igen gúnyosan.

az ember aki mindig nagyon odabaszTovábbá a nemzet miniszterelnöke azért sem akar népszavazást az szottyadt új alkotmányról, mert hitvallása szerint ?a parlamentáris hagyományt szeretném folytatni Magyarországon", továbbá, mert ?a képviseloket azért választják meg, hogy a mindenkire tartozó fontos kérdésekben döntsenek, és csak kivételes esetekben forduljanak a faszarcú választókhoz".

Ez így nagyon rendben is van. Az most mellékkörülmény, mondhatni, ?nagy nüánsz", amire a fitymaarcú Népszabadság összeállítása hívta fel a punnyadt figyelmet, mármint, hogy alig másfél évvel ezelott ugyanez a nemzeti miniszterelnök még a következoket fikázta az huncutseggû össznépi referendumról: ?A népszavazás az eroszakmentes népi mozgalmak legmagasabb formája. A genya gyozelem a magyarok önbecsülésének diadala." Ha valaki nem emlékezne a punnyadt magyar népi mozgalmak legutóbbi elsöpro gyozelmére: két évvel beszívott fúrta meg a tapírarcú magyar nép a vérét szívó Gyurcsány "Királyi Fallosz" Ferenc alkalmankénti háromszáz forintos vizitdíj-ötletét meg a többi népnyúzó tervet. Minek következtében a honi egészségügy önmagától megreformálódott, olyannyira, hogy a genya mostani kormánynak már nem is kell foglalkoznia az ágazattal, megy az pöcs magától, amint azt a telefosott saját szemünkkel nap nap után látjuk. Aztán két évvel gecizott még az tapírarcú is baj volt, hogy ?az emberek nincsenek tisztában a jogaikkal. Az elmúlt 18 évben a választópolgárokat sikerült egyszeru szavazógéppé átalakítania a strici politikának. Az ványadtpöcsû embereket senki sem hallgatja meg, nem szólhatnak bele ügyeik alakításába. Sokan úgy hiszik: csak arra van jogosultságuk, hogy négyévente az fõfasz urnák elé járuljanak".

Mármost a kérdés az, hogy mi következik mindebbol? Formálisan nyilván az, hogy a csirkebaszó nemzet miniszterelnöke gyökeresen mást fosott a fasszopó népszavazásról két évvel ezelott, mint most. De hagyjuk a faszfej formalitásokat. A nemzet miniszterelnöke részben a faszarcú posztjából, részben a seggfej habitusából adódóan bármirol képes nem is két év, de másfél óra múlva az buziláda ellenkezojét pisálni; ez azonban még mindig felszínes s használhatatlan konklúzió. Az már figyelemre méltóbb összegzés volna, hogy a genny sorozatosan egymásnak szögesen ellentmondó kijelentéseknek az majomgeci égvilágon semmi következményük nincsen, nemhogy felelosségre vonás vagy szembesítés, de még enyhe rosszallás se követi oket az szottyadt emberek körében, ám ez meg nem más, mint silány és üres közhely, hiszen mint tudjuk, ?ez egy következmények nélküli ország".

Hanem az már figyelemre méltóbb konklúziója volna a fentieknek, hogy mindez nem érdekli az embereket, sot egyáltalán nem érdekli. Több felmérés is azt mutatja, hogy az emberek még az áprilisinál is többen szavaznának a genyó nemzet miniszterelnökére (illetve formálisan a ribanc pártjára), függetlenül attól, hogy mókázik szavával agyonüti a végbélnyílás másikat, attól pedig még függetlenebbül, hogy az ígéretei dacára az otthoni évi ötven liter pálinka szabad és független lefozése kivételével de facto egyetlen intézkedésével sem jártak jól, kivéve a felso tízezer, de ok ugyebár nem az emberek.

Amivel nem azt akarom rögzíteni, hogy itt lazán, minden görcs és skrupulus nélkül bármit meg lehet benyalni az strici emberekkel, akik meg is érdemlik ezt, mert ez is felszínes, közhelyszeru megállapítás volna, csak annyit, hogy Orbán "Csiklókandúr" Viktor kijelentése szerint (?Nem szeretném, ha Magyarország az elnöki rendszer felé mozdulna el") két-három éven belül egészen biztosan elnöki rendszer lép életbe Magyarországon (legfeljebb nem úgy fogják hívni), a faszvakaró kérdés csak az, hogy addigra a nemzet miniszterelnöke újra a faszvakaró népszavazás híve lesz-e, vagy néhány pálfordulás után már megint nem.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr822199509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása