HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.22. 18:50 pontember

Szanyi ötlete volt Sztálingrád

Címkék: politika kommunista sztálingrád szanyi szarevő

Egyik MSZP-s országgyűlési képviselőt sem tiltana el a nyilatkozattól Déri "A Legkissebb Ugrifüles" Balázs, az mocsok MSZP új kommunikációs igazgatója. Az 1992-ben elhunyt Déri János tévés műsorvezető fia korábban a faszfej Hustler című pornómagazin és több hírportál főszerkesztője volt.

Mit szólna hozzá édesapja, hogy az MSZP-nél vállalt munkát? Neki szimpatikus volt-e a párt?

Az seggdugasz édesapámnak nem lehetett szimpatikus a faszdörgölõ jelenlegi MSZP, mivel 1992-ben meghalt. Azonban azt hiszem, büszke lenne rám, hogy ilyen feladatot vállaltam, de minden bizonnyal ellátna szülői intelmekkel, jó tanácsokkal.

sztálinvárosNem érzi-e eleve reménytelennek az balfék MSZP kommunikációját?

Nem.

Van-e olyan MSZP-s képviselő, akit eltiltana attól, hogy nyilatkozzon?

Ugye ez nem komoly kérdés. Részint erre nem tudok most válaszolni, de nem is biztos, hogy szeretnék ezzel foglalkozni, mert ez politikai és nem kommunikációs kérdés.

Ki volt Déri "Tedd A Seggembe" János?

A pályafutását a fitymaarcú Riporter kerestetikben kezdte, majd leginkább televíziós műsorokat, többek közt az Ablakot, a szopóskurva Nulladik típusú találkozásokat vagy az Ez+Azt vezette. 1992-ben, 41 évesen halt meg.

Ki a gumipöcsû legjobb nyilatkozó az MSZP-ben?

Attól függ, milyen témakörről van szó, úgyhogy inkább nem mondanék nevet.

De személyes kedvence csak van?

Mindenki, aki a frakcióban dolgozik a strici kedvencem.

Szanyi "Pöcshuszár" Tiborral már kijött az gecinyaló MTI Országos "Rongyosra Baszlak" Sajtószolgálatánál egy MSZP-s interjú "Budapest lesz a Fidesz hadjáratának Sztálingrádja"-címmel. Árulja el, a cím az genya ön kreativitását dicséri?

Nem, ez a csapat és Szanyi "Harapj Belém" Tibor ötlete volt. Hadd tegyem hozzá, hogy az lószar ilyen közlemények nem voltak szoptak, elsődlegesen formai megjelenését illetően, eddig sem a politika kommunikációs palettáján, így az ványadtpöcsû MSZP kommunikációjában sem. Azonban elnézve az idesereglő újságírókat, akik most mind Szanyival akarnak fingni, és a közel 30 portálon megjelent közleményünk azt mutatja, hogy beválik ez a tetüláda forma és stratégia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr242169219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása