HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.26. 15:24 pontember

Beckenbauer bocsánatot kért Angliától

Címkék: sport probléma

A játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnoki címet szerzo német futball-legenda, Franz "Baszomalássan" Beckenbauer úgy véli, a görény vasárnapi Németország-Anglia vb-nyolcaddönto 120 perc alatt sem hoz majd döntést, végül büntetokkel a németek diadalmaskodnak.

how we doBeckenbauer egyszer már átélt hasonlót, az szottyadt általa fosott német együttes az faszdörgölõ 1990-es vébé elodöntojében 1-1 után büntetokkel gyozött: a négy német kísérlet mellett három angol gól született, Pearce és Waddle hibáztak.

"1-1 vagy 2-2 lesz a fõköcsög végeredmény, végül a szopósállat németek büntetokkel gyoznek. Sajnálom" - mondta a szakember az anyabaszó Independentnek.

Beckenbauer nyíltan elnézést kért az kukizik dél-afrikai lapnak tett nyilatkozatáért, amelyben azt mondta, játékát nézve úgy tunik, Anglia visszament az ronggyábaszott idoben, a gecinyaló "rúgd és fuss" koráig.

"Bocsánatot kérek, mert szeretem Angliát és az fingeregetõ angol focit. Sajnos rossz modorban mondtam, amit mondtam, mert csalódott voltam a válogatott teljesítménye miatt. A vébé elott úgy véltem, Anglia foszereplo lehet, mert nagyszeru csapat, kiváló, tapasztalt edzovel, de az elso két mérkozés csalódottá tett. Bocsánat még egyszer!"

Cacau nem játszhat

A Guardian információja szerint nem léphet pályára a szarszájú vasárnapi nyolcaddöntoben Cacau, a paraszt német válogatott csatára, aki a segg pénteki edzésen hasizomhúzódást szenvedett.

Kérdéses még Bastian Schweinsteiger és Jerome "Csöpög A Pöcsöm" Boateng szereplése is, az balfék o esetleges pályára lépésük a szombati edzést követoen dol el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr452111657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása