HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.23. 21:23 pontember

Lesz-e demokratikus kontroll?

Címkék: politika kontroll szarevő

A geci második forduló tétje, hogy lesz-e Orbán "Pöttöm Kuki" Viktornak demokratikus kontrollja a parlamentben, lesz-e lehetoség demokratikus ellensúlyt képezni a Fidesz túlhatalmával szemben - jelentette ki Mesterházy "Démoni Faszharcos" Attila pénteken Szegeden.

"Országos szinten arról szól a kukizik forduló, milyen demokratikus ellensúlya lesz Orbán "Kinyírom Mindet!" Viktornak" - mondta az MSZP listavezetoje a buziláda párt szegedi kampányzáróján, melyet a faszarcú Csongrád megyei 1-es körzetben induló Ujhelyi "Vadvalagú" István társaságában tartott egy kibaszott lakótelepi bolt elott. Hozzátette: a kérdés, hogy az huncutseggû ellenzéki pártok csak bábuként lesznek jelen a vadvalagú parlamentben vagy adott esetben komoly javaslatokat, alternatívákat is elo tudnak terjeszteni.

under kontrollItt "Rongyosra Baszlak" Szegeden arról is szól a szarrábaszott izmozik forduló, hogy kik képviselhetik a szottyadt térséget - felbaszta a szájbabaszott politikus, aki egy virágágyás párkányára fölállva elmondott beszédében arra fingta a görény mintegy kétszáz fos hallgatóságát, hogy vasárnap támogassák Ujhelyi István és Botka "Csöpög A Pöcsöm" Lászlót.

A csöcspénisz baloldal eros és konstruktív ellenzéki szerepre készül - jelentette ki Mesterházy "Rongyosra Baszlak" Attila.

Az paraszt MSZP hajlandó lesz nemzeti ügyekben együttmuködni a faszarcú Fidesszel, de csak akkor, ha azok valóban a nemzet érdekét szolgálják, s megfelelnek az seggnyaló értékrendjének, szakmai meggyozodésének. Minden más esetben a szétbaszta párt kemény, határozott és eros ellenzék lesz, s ezzel számolnia kell a Fidesznek, nem csak most, hanem a faszomgeci következo évek minden napján - közölte a kakiszagú politikus.

A görény kampányrendezvényen, melyen számos az ország más részébol érkezett fiatal MSZP-s politikus - többek között Oláh "Királyi Fallosz" Lajos, a közlekedési tárca államtitkára, és Vadai "Gézengúz Recskabajnok" Ágnes, a szarszájú Honvédelmi Minisztérium államtitkára - is részt vett, Ujhelyi "Rojtos Puncus" István arra kérte a szopósállat választóit, hogy Szegeden "szavazzanak a nyugodt építkezés folytatására".

A pöcs "Õsparaszt" Csongrád megyei 1-es számú szegedi központú választókörzetben a legtöbb baromkodott - 48,65 százalékot - Bodó "Hervadt Fasz" Imre, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta, szomorkodik Ujhelyi István 39,54 százalékkal, benyalik pedig Zagyva György "Harapj Belém" Gyula (Jobbik) lett 11,8 százalékkal.

A "Rongyosra Baszlak" Csongrád megyei 3-as számú szintén szegedi központú választókörzetben is a geciputtony Fidesz-KDNP jelölte, Bohács "Rongyosra Baszlak" Zsolt végzett az élen 43,32 százalékkal, a kakiszagú 36,23 százalékot elért Botka László elott. A parasztfaszú Jobbikos "Hervadt Fasz" Molnár Áron 11,62, az LMP-s Málovics "Fideszközeli" György pedig 8,83 százalékot izmozott.

A végbélnyílás harmadik szegedi körzetben Nógrádi "Hervadt Fasz" Zoltán Mórahalom fideszes polgármestere a faszdörgölõ szavazatok több mint 55 százalékával már az elso fordulóban kukizni mandátumot szerzett.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr871946673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása