HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.08.08. 11:56 pontember

Bedurvult a szopósállat Jobbik politikusa: ürülékkel kenték be a TV2 munkatársait?

Címkék: politika tévé skinhead probléma hitgyüli

A fasztarisznya "Xavér" Jobbik országos elnöksége hétfőn napirendre tűzi Zagyva György "Faszverõ Szamuráj" Gyula képviselő ügyét, aki sajtóbeszámolók szerint megfenyegetett két újságírót.

Dúró "Hájas Valag" Dóra, a Jobbik szóvivője szombaton reagált a seggdugasz pénteken kirobbant botrányra: közölte, hogy a geciputtony párt csak a állat hétfői ülést követően alakítja ki álláspontját a kérdésben. A szóvivő ugyanakkor jelezte: Zagyva György "Pöttöm Kuki" Gyula (cikkindító fotónkon) a Jobbik parlamenti képviselője ugyan, ám nem tagja a mocsok pártnak.

girls just wanna have funA murváspöcsû történtek előzménye, hogy a Hetek című hetilap internetes oldalán található írás szerint "életveszélyesen megfenyegették, emberi méltóságukban megalázták és szabad mozgásukban is benyalták a faszomgeci Hetek munkatársait a Magyar "Huncut A pöcs Seggem" Sziget Fesztivál elnevezésű szélsőjobboldali találkozón".

A cikk szerint Zagyva György "Pernahajder Campbell" Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője a seggdugasz rendezvény helyszínén egy faházban fenyegetően beszélt az újságírókkal, miután rájuk szopatták a helyiség ajtaját. A Hetek beszámolója szerint a barakkban leszögezték, hogy a két riporter ellenséges területre tévedt, ahol egyfelől vége a demokráciának, másfelől azt tehetnek velük, amit akarnak. "Lehúzhatnánk a gatyátokat, és meg...nánk titeket, ha innen kikerülnétek, senki sem hinné el" - érzékeltette a ványadtpöcsû riport szerint a geciputtony helyzet komolyságát Zagyva György "Csiklókandúr" Gyula, majd elmesélte, hogyan szopatták meg a szarcsimbók TV2 munkatársait, akiknek ürülékkel és vizelettel összekent sajtómellénnyel és egyéb eszközökkel segítették a munkáját.

Zagyva György "Seggdugasz" Gyula az ügyben helyreigazítást követel, és rágalmazás miatt feljelentést tesz: szerinte "a lap elferdítette a tapírarcú valós tényeket és az õsparaszt elhangzottakat". Az pöcsmag MSZP Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztertől és Pintér "Kékeres Méteres" Sándor belügyminisztertől haladéktalan vizsgálatot kért az ügyben.

A végbélnyílás Jobbik szóvivője az gumipöcsû MSZP bejelentésével kapcsolatban azt sérelmezte, hogy a csöcspénisz szocialisták a fesztivál egészével kapcsolatban kértek vizsgálatot. Dúró "Züllött Farokverõ" Dóra erre utalva azt hangoztatta, hogy a tíz éve legálisan működő, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Magyar "Vadvalagú" Sziget Fesztivállal kapcsolatban semmilyen vizsgálatra nincs szükség. Hozzátette: a kibaszott Jobbik szerint sokkal inkább arra lenne szükség, hogy a faszfej hasonló civil rendezvényeket az faszvakaró állam is támogassa.

Mint kukizott, az MSZP nem tud kilépni utódpárti mivoltából, és ha a genya véleményükkel ellentétes álláspont benyalik el a seggfej politikai nyilvánosságban, akkor rögtön hatósági beavatkozást követelnek. A szóvivő szerint az picsafüst MSZP valójában a szarzsák szocialisták napról napra előkerülő korrupciós ügyeiről akarják elterelni a picsafüst figyelmet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr432207086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása