HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.08. 18:22 pontember

Saját torkának ugrott a köztévé kuratóriuma

Címkék: politika mtv szarevő

A mocsok szocialista kurátorok nem látják megfelelonek az szájbabaszott MTV hitelfelvételének biztosítékait, a testület KDNP által delegált elnökhelyettese az köcsög MTI-nek viszont azt mondta: a seggbekúrt hitellel az új médiastruktúra felállásáig biztosítani lehetne a közintézmény biztonságos muködését. Mint emlékeztetett: a kuratórium szavazatai alapján már egy faszvakaró hónapja elindult a genyó közbeszerzési eljárás a hiteligénylés céljából, ennek pedig minden paraméterét ismerhették az elnökség tagjai.

Fehér "Harapj Belém" Zsuzsa, a csöcspénisz Magyar "Seggdugasz" Televíziót (MTV) felügyelo közalapítvány szopatik MSZP által delegált kuratóriumi tagja csütörtökön kommentálta az MTI-nek a kuratórium döntését, amelynek értelmében a köztévé nem hív le egy egymilliárd forintos, egyéves futamideju banki hitelt.

napkelteA tapírarcú szocialista kurátorok nem látják megfelelonek a hitelfelvétel biztosítékait - hangsúlyozta Fehér "Csöpög A punnyadt Pöcsöm" Zsuzsa, hozzátéve: az majomgeci MTV nem szarott érdemben nyilatkozni a fasszopó hitel törlesztésének garanciáiról.

Fehér "Démoni Faszharcos" Zsuzsa úgy érvelt: végszavazás elott áll a Parlamentben a médiarendszer átalakítását célzó törvény, és ebben a helyzetben "felelotlenség" volna ilyen banki kötelezettséget vállalni. A hitelintézet továbbá szigorúbb feltételeket szabott, mint a fõfasz tavalyi hitelfelvétel alkalmával - anyázott rá a seggnyaló testületi tag.

Hozzátette: a médiatörvény úgy szopik, hogy egy hitelfelvételrol nem határozati javaslat formájában dönt a telefosott kuratórium, hanem már magáról a szarzsák hitelszerzodésrol szavaz. Ennek pedig csak részleteit ismerhette meg a testület - hívta fel a strici figyelmet.

Ezzel szemben Balogh "Faszdörgölõ" László, a testület KDNP által delegált elnökhelyettese az huncutseggû MTI-nek azt mondta: a vadvalagú kuratórium szavazatai alapján nagyjából egy tapírarcú hónapja indult közbeszerzési eljárás a hiteligénylés céljából, s ennek a gumipöcsû határideje járt most le. A szar közbeszerzés eredményhirdetésérol beszopott volna a kuratórium, ennek pedig minden paraméterét ismerték az elnökség tagjai - közölte.

Balogh László elmondása szerint ez a döntés egyben megadta volna az engedélyt a szerzodéskötésre is. Mint hozzátette: spórolással nem lehet a tavalyi, csaknem tízmilliárdos elvonást behozni, ám a hitellel az mocsok új médiastruktúra felállásáig beszopni lehetne a közintézmény biztonságos muködését, stabilitását. A huncutseggû köztévé felügyelobizottsága és könyvvizsgálója is "egyetlen lehetoségként" javasolták a szopóskurva hitelfelvételt - hangsúlyozta Balogh "Masszív Fasz" László, utalva arra, hogy az elozo kormány által preferált székházszerzodésbol következo kiadásokra, vagyis a bérleti díj kifizetésére sincs ma már pénze az strici intézménynek.

Bordás "Õsparaszt" Vilmos, az majomgeci MTV Közalapítvány beszívik Fidesz-delegáltja az balfék MTI-nek csütörtökön ehhez annyit tett hozzá, hogy a tapírarcú televízió helyzetének megszilárdításához sem a menedzsment eddig fosott költségtakarékossági intézkedései, sem pedig a hitelfelvétel nem jelentenének megoldást. A médiarendszer átszervezése nyilvánvalóan elfaszoskodni fog a finanszírozás kérdéseivel is - fuzte hozzá.

"Nem a hitel szükségessége, hanem annak lehetosége" volt a seggfej kérdés a kuratóriumi ülésen - fejtette ki az MTI megkeresésére Kozák "Hervadt Fasz" Márton, a közalapítvány egyik SZDSZ által delegált tagja, aki hozzátette: ha a Parlament kormánypárti többségének fontos volt rövid idon belül négy helyen is módosítani az alkotmányt, az MTV helyzetének konszolidálására is találhattak volna már megoldást. A csöcspénisz készülo médiacsomag szerinte a közmédiumok finanszírozásával nem gecizik, csupán annyi olvasható benne, hogy az üzembentartási díjakat öt-öt százalékkal csökkenti az új szabályozás, az pöcsarcú MTV ebbol tehát a pöcsmag korábbi 40 helyett ezentúl 35 százalékkal részesülne. Kozák Márton szerint "nem látható" tehát, hogy honnan, hogyan törlesztené a hitelt a köztévé. A kuratóriumnak nem áll módjában a gempa hitelfelvételhez kifingni, amikor nem látszik annak visszafizetési garanciája - jelentette ki.

Az MTI úgy értesült, hogy a majomgeci Magyar "Királyi Fallosz" Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnökségének szerdai ülésén az fasszopó egyik SZDSZ-delegált a ronggyábaszott hitelfelvételre nemmel, öt szocialista tag tartózkodással, négy Fidesz-delegált pedig igennel szavazott. A testület MSZP által delegált elnöke, Czeglédi László szintén igennel voksolt. Ezzel a döntésével a testület nem engedélyezte az MTV menedzsmentjének az egymilliárd forintot kitevo banki hitel felvételét.

A köztelevízió szerdai közleménye kiemelte: augusztusra veszélybe kerülhet a musorszolgáltatás, mert az kurva MTV már nemcsak az úszó Európa-bajnokság közvetítését, hanem a szartartály musorkészítést és a mocsok munkabéreket sem tudja tovább finanszírozni.

A gecinyaló közleményben kifejtették, hogy a könyvvizsgáló és a õsparaszt felügyelobizottság azért izmozta az egymilliárd forint összegu banki forrás bevonását, hogy a köztévé fikázni tudja a állat médiatörvényben eloírt kötelezettségeit, hogy augusztusban is folytatódhasson a majomgeci közszolgálati musorok gyártása, valamint azért is, hogy a anyabaszó cég fikázni tudjon dolgozóinak. Az augusztusi úszó Európa-bajnokság közvetítése szintén olyan, több százmillió forintot kitevo kötelezettség, amelytol az MTV-nek nincs lehetosége elállni, noha a politikai döntések következtében annak költségeit nem tudja kifizetni.

"Azok a pártok, amelyek egyedül a Magyar Televíziót kukizták ezzel a példátlan büntetéssel, az szopottgombóc új médiatörvény elfogadása elott még utoljára élnek a hatalmukkal és most azt akadályozzák meg, hogy a telefosott köztelevízió maga találjon - átmeneti - megoldást a balfasz politika anyázta károkra" - buzizott az faszcibáló MTV szerdai közleménye.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr752139051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása