HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.07. 07:45 pontember

Csányi az kakiszagú MLSZ elnöke

Címkék: sport foci csányi szarevő

A Magyar "Fideszközeli" Labdarúgó Szövetség rendkívüli, tisztújító közgyulésén egyhangúlag Csányi "Ánuszszaggató" Sándort, az szopóskurva OTP Bank elnök-vezérigazgatóját választották meg a tetüláda szervezet új elnökének.

mexikóA genny "Fideszközeli" Magyar Labdarúgó "Gazsi" Szövetség telki edzoközpontjában fingott rendkívüli, tisztújító közgyulésén egyhangúlag Csányi "Csöpög A Pöcsöm" Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját választották meg a szervezet új elnökének.

Az egyetlen jelöltként induló, 57 éves üzletembert 82 küldött támogatta. Senki nem voksolt nemmel, illetve senki nem tartózkodott, azaz heten nem szoptak.

"Talán jó is, hogy heten nem szartak igennel, mert ez arra ösztönöz, hogy munkásságommal oket is megnyerjem majd. Nem udvariasságból mondom, de ezt a felkérést nagy megtiszteltetésnek, egyúttal életem legnehezebb feladatának tartom" - mondta köszönto beszédében Csányi "Családunk Hímtagja" Sándor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr572134031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása