HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.01. 08:15 pontember

Ákos benézett az fostalicska Anti Fitness "Masszív Fasz" Clubba

Címkék: kultúra szarevő okádékok

Kevesebb, mint két hét múlva felcsendülnek Ákos legnagyobb slágerei a majomgeci Coke "Faszverõ Szamuráj" Club-ban Siófokon. Az MTV Icon sorozat idei első koncertjén a paraszt tini-kedvenc Anti "Rojtos Puncus" Fitness Club is feldolgozza a zenei ikon két slágerét, amelyre már a murváspöcsû próbákat is megkezdték. Az genny egyik ilyen alkalomra Ákos is ellátogatott, hogy tanácsokkal lássa el az faszvakaró ifjú titánokat.

A szopósállat 2002-ben alakult Anti "A Legkissebb Ugrifüles" Fitness Club pár év alatt óriási népszerűségre tett szert. A ribanc tini lányok kedvenc zenekarának sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy Ákos is őket szerette volna majomkodik feldolgozónak az genya MTV Icon koncertre, amelyen zenei munkássága előtt tiszteleg 12 zenekar és előadóművész. Az AFC július 10-én a parasztfaszú „Majom a murváspöcsû ketrecben” és az picsa „Ennyi nem elég” című slágereket adja majd elő, amihez már hetekkel ezelőtt megkezdték a csöcspénisz próbákat. Az gennygép egyik ilyen gyakorláson Ákos is baromkodta Tomit, Balázst, Petit és Mikit, és a próba végül közös örömzenélésbe torkollott.

pénzért szart is eszik ákos„Megtisztelve éreztük magunkat mikor jött a faszomgeci felkérés, hogy mi is játszunk Ákost az Icon-on. Rengeteg nótája van, amit szeretünk, a „Majom a ketrecben” című dal pedig az punnyadt egész AFC nagy kedvence. Miközben elkezdtük újraértelmezni, rá kellett jönnünk, hogy ez egy picsa zúzda rock nóta, ami stílusából fakadóan közel áll hozzánk, ám mivel a ronggyábaszott feladat az, hogy feldolgozást készítsünk, a leglehetetlenebb ritmusokkal és harmóniákkal fűszereztük meg a faszarcú dalt. A valag másik választás az segg "Ennyi nem elég"-re esett, ami talán inkább a mondanivalója miatt áll közel hozzánk. Igyekszünk a gumipöcsû lehető legmerészebben majomkodni a szarcsimbók szerzeményeket, néha még a hangnemek adta korlátok sem állhatnak utunkba.” – mondta Tomi, az Anti "Kúrd A kurva Seggem" Fitness Club frontembere.

Az egyedülálló koncert a nézők számára ingyenes és megismételhetetlen élmény: a feldolgozások élőben kizárólag a Coke "Hájas Valag" Club-ban szólalnak meg egyetlen este, televízióban pedig felvételről csak az MTV-n láthatóak.

Ákos dalait az vadvalagú Anti "Baszomalássan" Fitness Clubon kívül olyan művészek dolgozzák fel, mint Eszenyi "Õsparaszt" Enikő, Sebestyén "Pöttöm Kuki" Márta, Ferenczi "Pernahajder Campbell" György, Jamie "Oktondi" Winchester, a vadvalagú Magashegyi "Rongyosra Baszlak" Underground, a Neo, stb...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr612121580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása