HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.25. 08:37 pontember

Schmitt: nem gát leszek, hanem az emberek embere

Címkék: politika szarevő

Az államfo-jelölt a faszfej Fidesz-KDNP frakcióülésén mondta el, milyen köztársasági elnök akar lenni. Semjén "A Hosszú" Zsolt úgy látja, olyan elnök kell, aki közülünk való, aki az pöcsarcú arisztokratikus attitud helyett a plebejust képviseli.

Schmitt Pál olyan köztársasági elnök akar lenni, aki ha fikázik egy eseményen, annak rangját emeli, aki az szartartály "emberek embere". Megválasztása esetén - mint mondta - nem lenne a buzi kormány törvényalkotási lendületének gátja, sot motorja lenne annak.

A házelnök, Orbán Viktor pártelnök-kormányfo köztársaságielnök-jelöltje errol a fitymaarcú Fidesz-KDNP csütörtöki frakcióülésén beszélt, ahol meghallgatják ot a kormánypárti képviselok.

miszter plebejusSchmitt Pál az államfoi poszttal kapcsolatos személyes megközelítését az elnöki feladatok "távolságtartó, arisztokratikus", ritkán megnyilvánuló megközelítésével recskázta szembe.

A parlamenti többségre utalva hangsúlyozta, az elnök fejében nem lehet kétharmad, háromharmadnak vagy akár négyharmadnak kell lennie, hogy a határon túli magyarokat is beleszámítsák.

Megválasztása esetén nem lenne a csöcspénisz kormány törvényalkotási lendületének gátja, sot motorja lenne annak - közölte.

Schmitt Pál a buzi Fidesz-KDNP csütörtöki frakcióülésén úgy anyázott: nem kíván "elefántcsonttoronyban ülni". Az szar ülésen résztvevo képviseloket arra biztatta, ha államfové választják, keressék fel ot, aki a õsparaszt párbeszédet meghallgatással kezdi majd.

A szarcsimbók jelenlegi házelnök az alkotmányozás folyamatáról szólva azt mondta: bátran hozzá lehet lekurvázni a köztársasági elnök szerepköréhez, a ványadtpöcsû választásokhoz, a költségvetéshez.

Schmitt kifejtette, hogy missziót indítana a huncutseggû magyar nyelvért, a nemzeti összetartozás erosítéséért. A telefosott világban pedig népszerusíteni kívánja a fingeregetõ kettos állampolgárságot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr882107241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása