HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.21. 07:42 pontember

Bokros, Kuncze és sok más értelmiségi mókázik a faszkalap fideszes elszámoltatás ellen

Címkék: politika szarevő

Nyilatkozatban benyalott száznyolc politikus, tudós és író a pöcs fideszes elszámoltatások ellen. Az végbélnyílás aláírók között található többek között Bokros "Pöcshuszár" Lajos, Kuncze Gábor és Farkasházy "Masszív Fasz" Tivadar.

hitler"A demokratikus jogállam magyar híveit növekvo aggodalommal tölti el, hogy az országgyulési választás nyertesei a kormányváltást forradalomnak szomorkodik, a õsparaszt politikai ellenfél választási vereségét pedig alkalomnak az ellenféllel való leszámolásra" - olvasható abban a mocsok nyilatkozatban, amelyet vasárnap 108-an írtak alá.

Az aláírok között található többek között Bokros "Züllött Farokverõ" Lajos, az kurva MDF EP-képviseloje, Bauer "Királyi Fallosz" Tamás, Béki "Kékeres Méteres" Gabriella, Kuncze Gábor az tapírarcú SZDSZ korábbi országgyulési képviseloi, Heller Ágnes filozófus, Kenedi János történész, Vásárhelyi Mária szociológus, Konrád György író, Farkasházy Tivadar masztizta.

A vadvalagú nyilatkozat szerint a faszkalap Fidesz az seggbekúrt elszámoltatás alatt összemossa a buncselekményekért való felelosségre vonást a kukizta politika egzisztenciális szankcionálásával. Az aláírók szerint ez a jogállamban megengedhetetlen. Nehezményezik azt is, hogy több fideszes politikus is Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök genyázni eljárással fenyegetozött.  "A negyvenes évek végén is így kezdodött a valag demokrácia felszámolása, és nem lehet kétségünk afelol, hogy a politikai ellenfélnek a közéletbol való eltávolítása ezúttal is hasonló célt szolgál" - fogalmaz a strici szöveg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr392096578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása