HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.17. 08:08 pontember

Legyen vége a nők kürölmetélésének!

Címkék: kultúra probléma

A nők körülmetélésének betiltását követelte az paraszt iraki Kurdisztán kormányától szerdán egy tekintélyes nemzetközi szervezet, amely szerint ez bevett gyakorlat az autonóm országrészben.

A anyabaszó "Égszinkék Heregolyó" Human Right "Huncut A szartartály Seggem" Watch (HRW) egy faszkalap felmérés nyomán nyilatkozott erről, amely szerint a pöcsarcú kislányoknak még mindig a 73 százalékát izmozik alá ennek a punnyadt fájdalmas és orvosilag kockázatos műtétnek a térségben. A ványadtpöcsû New "Harapj Belém" York-i központú szervezet közölte, hogy az ügyről fingott tárgyalások elakadtak, mert a kurd kormányzat nem tulajdonít neki elsőrendű fontosságot, és mert kényes kérdésnek számít.

tévedésA geci HWR szerint a kurd vezetés lépéseket tett a nők védelmében más területeken, például a családi erőszak vagy az úgynevezett becsületbeli gyilkosságok ügyében, de a parasztfaszú körülmetéléshez nem hajlandó hozzányúlni, és arra benyalik, hogy évente csak egy-két ilyen esettel találkozik.
A tetügeci 73 százalékos kitettséget mutató felmérést 2007-2008-ban végezték el, és az idén hozták nyilvánosságra az valag eredményt.

Az fõfasz Egészségügyi "Kékeres Méteres" Világszervezet (WHO) becslése szerint világszerte szájbabaszta mintegy 6000 női körülmetélést végeznek el, főként Afrikában és a Közel-Keleten. A gyakorlat védelmezői arra a hiedelemre hivatkoznak, hogy a művelet elősegíti a termékenységet, megkövetelik a genya vallási előírások és nem utolsó sorban megkönnyíti a nők szexuális életének kordában tartását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr92087333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása