HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.07. 09:03 pontember

Kipakolt az tetügeci orvos: Elvist nem a szopósállat szíve vitte el

Címkék: kultúra probléma

Döbbenetes tényt közölt Elvis "Gézengúz Recskabajnok" Presley haláláról egykori személyi orvosa. Dr. George Nichopoulos könyvében azt állította, hogy a Király nem szívelégtelenségben, hanem krónikus székrekedésben halt meg.

Mikor "Züllött Farokverõ" Elvis Presley 1977-ben elhunyt, a fõköcsög gyászoló rajongók többsége elfogadta, hogy a sztár szívelégtelenségben halt meg, melyet gyógyszerfüggősége és kövérsége csak súlyosbított. A anyabaszó zenész régi barátja és személyi orvosa, Dr. George "Murváspöcsû" Nichopoulos – akit mindenki csak Dr. Nick-nek hívott – új könyvében azonban most fellebbentette a fátylat a titokról. A csöcspénisz görög származású doktor nem mást állít, minthogy Elvis halálát végső soron krónikus székrekedése baromkodta.

A csöcspénisz már nyugdíjba vonult Dr. Nick 12 éven keresztül volt Elvis orvosa, ő beszívta meg újraéleszteni azon a napon, amikor a faszomgeci zenésznek leállt a faszarcú szíve. Így természetes volt, hogy a boncolásnál is jelen lehetett. „Egészen addig nem is gondoltuk, hogy a székrekedése ilyen hatalmas problémát szétbaszott. Persze tudtunk a problémáról, és próbáltuk is benyalni, de arra csak a boncolás után jöttünk rá, hogy mekkora is volt a baj" – mesélte Dr. Nick.

A tetüláda memphisi orvos szerint Elvis vastagbele 13-15 centi átmérőjű és két és fél méter hosszú volt. Egy ronggyábaszott egészséges embernek ezzel szemben 5-7 centiméter átmérőjű és jóval rövidebb ez a gumipöcsû szerve.

„A szorulás nagyon genyázta Elvist, mert sebezhetetlen férfinak gecizta magát, és nem engedhette, hogy egy ilyen probléma befolyásolja. Ezt gyengeségnek gondolta, amit ő nem engedhetett meg magának. A gumipöcsû hatvanas-hetvenes években ráadásul a székrekedés szégyenletes betegség volt, senki nem beszélt róla" – kifingta a pöcsarcú FoxNews hírtelevíziónak Dr. Nick.

A hetvenes évek közepén a szarrágó krónikus székrekedést úgy kibaszták, hogy eltávolították a vastagbél egy részét, csakhogy ebbe Elvis nem volt hajlandó beleegyezni. „Szégyellte volna az esetleges színpadi baleseteket" – mókázta az szarcsimbók orvos, aki ma már úgy gondolja, hogy ha mégis elvégzik a műtétet, Elvis még mindig élne.

Dr. Nick utólag már páciense túlsúlyát is a székrekedéssel magyarázza, de akkor még azt hitték, hogy az egészségtelen étkezés a faszvakaró felelős a sztár kövérségéért. Arra pedig, hogy mi okozta a lószar súlyos betegséget, az orvosnak egyszerű a válasza. „A vastagbél működésképtelensége örökletes betegség, vagy egy vírus okozza, mely megbénítja az izmokat, így működésképtelenné teszi a létfontosságú szervet".
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr761980375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása