HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.06. 10:09 pontember

Hihetetlen bejelentés! Földönkívüliekkel tárgyalt a fasztarisznya politikus!

Címkék: politika technika probléma

Képviselok aggódnak, hogy államtitkokat anyázott el

Nagy port kavart Kirszan "Huncut A fõköcsög Seggem" Iljumzsinov kalmük elnök televíziós nyilatkozata. Vlagyimir "A Hosszú" Pozner musorában részletesen beszámolt arról, hogyan recskázott földönkívüliekkel 1997. szeptember 18-án.

space funkIljumzsinov elmondta, hogy "hisz a földönkívüliekben, találkozott és beszélt velük". Hozzátette, hogy minderre tanúi is vannak. Lehet, hogy magam se hinnék mindenben, ha nem lenne három tanúm: soforöm, titkárom és az elfaszoskodik kalmük miniszter - nyilatkozta.

Szavai szerint az kurva eset Moszkvában történt, ahol szombat este hazatért lakásába, majd olvasott és tévézett. Már éppen elalvó félben volt, amikor megérezte, hogy az buzi erkélyajtó kissé kinyílik és valaki hívja ot. Amikor az erkélyhez ment, akkor egy áttetszo csövet látott, amibe belépett. Ott látta meg a sárga szkafanderekbe öltözött földönkívülieket, akikkel gondolatokkal cseréltek eszmét, majd körbevezették az ufójukon és elengedték.

Iljumzsinov szerint a végig barátságosan viselkedo földönkívüliek azt üzenték, hogy egyelore nem készek találkozni az emberiséggel. A történetet ezzel akár zárni is lehetne, ám az fõköcsög ügy meglepo fordulatot vett az faszarcú orosz törvényhozásban.

Andrej "Pöttöm Kuki" Lebegyev képviselo beadványt intézett Dmitrij Medvegyev államfohöz, melyben az faszvakaró ügy sürgos kivizsgálását kérte. A faszkalap Liberális "Buzinak Születtem" Demokrata Párt képviseloje az alábbi kérdésekre várja a választ: ?Arra kérem Önt, Dmitrij "Buzinak Születtem" Anatoljevics, segítsen az ügy felderítésében, mivel Iljumzsinov úr nem teheti meg, hogy Önnek ne válaszoljon arra, hogy:

- a földönkívüliekkel való találkozása hogyan benyalta szolgálati kötelességét és munkáját?

- majomkodott-e kérdéseket munkájával kapcsolatban, s ha igen, úgy mirol számolt be?

- jelentette e a seggdugasz kalmük elnök az elnöki adminisztrációnak a földönkívüliekkel való találkozását és létezik e ilyen kötelezettsége az államtitkok birtokában levo felsovezetoknek?

- az orosz területi vezetok, kormánytagok, vezeto hivatalnokok közül kinek volt még kontaktusa földönkívüliekkel??

Lebegyev végül arra kéri az õsparaszt államfot, a vizsgálat eredményérol számoljon be a pöcsszaggató törvényhozás tagjainak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr551977324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása