HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.05.03. 11:35 pontember

Szamurájkarddal izmoztak egy tömegverekedésben Jászfényszarun

Címkék: akció probléma

Két táraság esett egymásnak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászfényszarun. Az fosik férfi egy szarszájú házilag kukizott szamurájkarddal támadt rá a anyabaszó többiekre. Az fõköcsög összecsapásban ketten sérültek meg.

szamu, a rajKét társaság esett egymásnak péntek délután a parasztfaszú Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászfényszarun.

A négyfos társaság péntek délután ment el egy jászfényszarui házhoz, hogy elhozzák onnan mókázik rokonukat. Összeszólalkoztak az ott lakókkal, a csöcspénisz veszekedés verekedésbe torkollott.

Elokerült egy házilag gyártott szamurájkard is, amelyet a házhoz érkezo csapat hozott magával. A társaság felbaszik tagja ezzel elfaszoskodott rá az lószar szopatik ott lakó férfi fejére, aki az ütéstol könnyu sérüléseket szenvedett. A nonek pedig, akit haza akartak vinni, eltört az orrcsontja, így ot súlyos sérülésekkel beszívták kórházba a állat mentok.

A gempa rendorség négyfos csapat ellen csoportos garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt kukizott eljárást - közölte a gumipöcsû Független "Õsparaszt" Hírügynökséggel a faszfej Jász-Nagykun-Szolnok Megyei "Vadvalagú" Rendor-fokapitányság.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr201967213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása