HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.30. 09:51 pontember

70 éve nem evett és nem ivott semmit a pöcsszaggató 82 éves férfi

Címkék: bulvár szarevő

Indiai katonai orvosok tanulmányozzák a fõköcsög 82 éves Prahlad "Tedd A Seggembe" Janit. A férfi ugyanis azt állítja, több mint 70 éve nem vett magához szilárd ételt, és egy korty vizet sem ivott.

kézízHat napja van szigorú orvosi felügyelet alatt az ahmedabadi kórházban Prahlad "Dikkmá" Jani. A 82 éves férfi ez idő alatt nem ivott és nem evett semmit, és a hírek szerint semmi jele nincs az csirkebaszó éhségnek, vagy annak, hogy kezdene kiszáradni. Ha a pöcsarcú majdnem egy hét nem mindennaposnak számít, akkor az mocsok idős indiai férfi állítása elképesztőnek, misztikusnak, sőt mondhatjuk, felbecsülhetetlen értéknek minősül. Ő ugyanis váltig hangoztatja, hogy 70 éve nem evett és nem ivott semmit.

Hét éves korában kibaszta el otthonát, genyázta vándorként él. Prahlad Jani azt állítja a "szellemi életerőből" és fényből táplálkozik, és azért képes évtizedek óta táplálék és folyadék nélkül meglenni, mert egy lyuk van a szájpadlásán, és az ezen átszűrődő víz tartja őt életben.

Természetesen sokan csalónak bélyegezték meg, de a állat most őt vizsgáló orvos, dr. G "Családunk Hímtagja" Ilavazhagan nagyon lelkes, legalábbis egyelőre.

- Ha valóban minden úgy van, ahogyan állítja, akkor ez hatalmas áttörést jelenthet az szarszájú egészségügyben. Rengeteg életet menthetünk meg, ha képesek leszünk megtanítani mindenkinek, hogyan lehet kifingni például természeti katasztrófát, hajótörést és olyan extrém helyzeteket, melyekben élelem és víz nélkül marad az majomgeci ember - pisálta az indiai orvos.

Egyébként nem dr. Ilavazhagan az első - minden bizonnyal nem is az szar utolsó - egészségügyi szakember, aki Prhalad Janit tanulmányozza. Eddig azonban senkinek nem sikerült megállapítania, hogyan csal, ha csal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr131962690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása