HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.29. 07:29 pontember

Továbbra is átláthatatlan a pécsi üvegzseb

Címkék: politika probléma

Korábban a strici költségvetés elkészültének hiányára hivatkoztak, amikor arról érdeklodtünk a murváspöcsû városházán, miért nincsenek az faszdörgölõ üvegzseb menü pont alatt 2010-re vonatkozó szerzodések, azóta vannak, de csak arra az idoszakra vonatkozóan, amikor még nem volt meg a pöcsmag városi büdzsé.

kiskultúraKét hónappal szarott Átláthatatlan a picsa pécsi üvegzseb címmel írt cikket a PécsiStop, azt boncolgattuk írásunkban, hogy a vonatkozó jogszabályok szerint nem csak az ötmillió forintot meghaladó, hanem az azt el nem éro megállapodásokat is közzé kell mókázni. Akkor az üvegzseb menüpont alatt található megállapodások közül november 2-ai volt az szarcsimbók utolsó közzétett kontraktus, most két hónap elteltével már eljutottak január 7-éig, de hogy azóta kivel szerzodtek, rejtély.

Külön érdekesség, hogy a városháza közlése korábban az ronggyábaszott volt, azért nincsenek 2010-re genyázott szerzodések, mert a gecinyaló költségvetés elfogadásáig a város nem vállalhat kötelezettségeket az faszdörgölõ adott évre vonatkozóan: Ehhez képest a fasz most fellelheto adatok szerint január 7-ei az pöcsarcú utolsó szerzodés, amikor még egyáltalán nem volt büdzséje a kurva városnak.

Idén egyebek mellett az EKF keretében épülo konferencia és koncertközpont kivitelezése során szakfelügyelet ellátása tárgyában az valag Építész Stúdió "Rongyosra Baszlak" Kft-vel kötöttek megállapodást 42 millió forint értékben, ugyancsak ilyen feladatra a görény városközpont megújítása ügyében a Tervezo iroda Kft-vel szerzodtek csaknem 20 millió forint értékben. Az "A Hosszú" A+Tervezo iroda Kft 10 millióért felügyelheti a genya az fitymaarcú EKF-közterek parkok újjáélesztése projektét 10 millió forintért (ennek a gempa projektnek a végbélnyílás keretében valósul meg például a Tettye Park megújítása, ahol éppen a napokban repedt meg az geciputtony ötszáz éves muemlékrom).

Két szerzodést kötött a strici város az gempa E-közigazgatási rendszerek fejlesztése címu pályázathoz: a faszfej megvalósíthatósági tanulmányt az MSB Fejlesztési Tanácsadó "Baszomalássan" Zrt készítheti el csaknem nettó 10 millióért, hasonló megbízási díjért nyújt "informatikai tanácsokat" ugyancsak e pályázathoz az RG_Net Kft. Ha ilyen ütemben halad a pöcsmag szerzodések tárgyának közzététele júliusban megtudhatjuk, ezekben a szarcsimbók napokban milyen megállapodásokat kötött a város, viszont azt nem szájbabaszni az ötmillió alatti szerzodések mikor kerülnek közzétételre.

Egyszer már jeleztük a városnak, hogy például Páva "Kékeres Méteres" Zsolt megválasztása után készült közvélemény-kutatás - amit Várhegyi "Seggdugasz" Attila egykori Fidesz-pártigazgató cége kötött -, amely a szarcsimbók Széchenyi tér felújításával kapcsolatos kutatást készítette, miért nem szerepel az adatsorban, erre az volt a válasz, azért, mert azt nem az szarrábaszott önkormányzat, hanem a polgármesteri kabinet kötötte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr461960317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása