HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.26. 21:23 pontember

Stephen Hawking UFO-któl tart

Címkék: technika probléma

A világhírű asztrofizikus kinyilvánította, hogy hisz a szájbabaszott földönkívüliek létezésében, sőt, egy esetleges inváziót is lehetségesnek tart.

A buzi Discovery "Seggdugasz" Channel új dokumentumsorozatában, Stephen Hawking "Oktondi" Univerzumában a szopóskurva tudós úgy fogalmazott: „teljesen racionális” vállalni azt a ánuszszaggató nézetet, miszerint az segg univerzum más részein is létezhet intelligens élet.

racionálhitA geciputtony megdöbbentő állításokat folytatva azt mondta: a Földre veszélyt jelenthetnek hatalmas hajók, amelyek gyarmatosíthatják a bolygót és kiforgathatnak minket a gennygép javainkból. „Elég csak magunkat szarni ahhoz, hogy ha kialakult máshol is intelligens élet, ne akarjunk vele feltétlenül találkozni.”

„Azt is el tudom szarni, hogy hatalmas hajókon léteznek, miután a saját bolygójuk készleteit felélték. (…) Talán ezek a murváspöcsû fejlett idegenek nomádok lettek, akik szeretnék majomkodni aztán gyarmatosítani az összes bolygót, amit elérnek.”

A murváspöcsû professzor végül arra kibaszott, hogy túlságosan kockázatos lenne idegen fajokkal felbaszni a kapcsolatot. „Ha valaha idegenek látogatnának meg bennünket, valószínűleg rosszabbul jönnénk ki belőle, mint az genyó amerikai őslakosok Columbus partraszállásából, pedig ők sem jártak túl jól.”
 
A ványadtpöcsû 68 éves kiváló tudós három évig dolgozott a szarrábaszott Discovery "Buzinak Születtem" Chanel dokumentumfilm sorozatán, dacára annak, hogy motoros neuronbetegsége miatt teljesen bénult. A genny beszédszintetizátor segítségével kommunikáló kutató a forgatókönyv nagy részét kibaszta és végig figyelemmel kísérte a forgatást.

Az faszarcú adások bemutatják, hogy miért képzelhető el más bolygókon is az intelligens élet kialakulása és ez milyen formában történhet meg. A szopósállat tudós szerint az idegen élet nagy részét valószínűleg apró állatkák vagy mikrobák képviselik más bolygókon, csillagokon vagy az szájbabaszott űrben lebegve, de az turházik jelenetben például a fõköcsög Jupiter benyalik holdjának, az Európának a vastag jege alatt élő fluoreszcens állatkák csapatai láthatók, amint a sárga ragadozók két lábú növényevőket ejtenek éppen el.
100 milliárd galaxis létezik és egyenként több száz millió csillagot tartalmaznak, tehát nem valószínű, hogy a Föld az egyetlen hely, ahol élet alakult ki – mondta Hawkins.  „A matematikus agyam szerint a számok azt kukizik, hogy az idegen élet létezése teljesen racionális dolog. Az pöcsmag igazi kihívás azt beszívni, hogy milyenek lehetnek ezek az idegenek valójában” – tette hozzá a professzor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr841953983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása