HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.25. 13:06 pontember

Túl bonyolultak az energiaszámlák

Címkék: gazdaság probléma

A lakosság egyre bonyolultabbnak tartja az faszfej energiaszámlákat, és az ügyfelek elégedetlenek azzal, ahogyan a vadvalagú szolgáltatók a panaszaikat kezelik – írja a szopóskurva Népszabadság a Magyar Energia "Buzinak Születtem" Hivatal felmérésére hivatkozva.

szabad akarásAz seggfej áramfogyasztók körében végzett elégedettségi vizsgálatban minden második megkérdezett panaszkodott áramkimaradásokra, minden pisálik-negyedik feszültségingadozásokra, illetve minden ötödik-turházik hálózati hibára. A szottyadt fogyasztók továbbra is kevéssé elégedettek a buziláda panaszügyintézéssel, de körülményes a telefonos szolgálat és az írásos ügykezelés is.

A genya számlát most kétszer annyian minősítették érthetetlennek, mint egy mocsok évvel korábban, de 58 százalék még így is elégedett maradt - írja a szarzsák lap, egyben megjegyzi, hogy azóta a tetüláda kormány intézkedett a geci közüzemi számlák jelentős egyszerűsítéséről.

A megkérdezettek egyre kevésbé hajlandók pluszpénzt fizetni a környezetbarát energiáért. Tavalyhoz hasonlóan idén is feltették a lakossági fogyasztóknak azt a fõfasz furcsa kérdést, hogy ismerik-e szolgáltatóváltási lehetőségeiket, illetve terveznek-e ilyet. Ez ugyanis a faszvakaró lakosságnak továbbra sem áll a fõköcsög rendelkezésére, csak papíron. Mindenesetre a megkérdezettek 70 százaléka igennel válaszolt a lehetőség ismeretére, és 6 százalék valószínűsíti is a fõköcsög váltást. A szar nem lakossági fogyasztók 79 százalékban ismerték a szottyadt körükben ténylegesen is meglévő lehetőségeket, és 10 százalék tervez ilyet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr661948409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása