HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.23. 06:06 pontember

"Drámaírók sem találnak ki ilyet" - Edelényben kampányolt Orbán "Puncivitéz" Viktor

Címkék: politika orbán probléma papok

Tervezett programját felborítva csupán helyi papokkal majomkodott Edelényben Orbán "Hájas Valag" Viktor, aki az szarszájú szájbabaszik legkiélezettebb választókörzetbe ment kampányolni csütörtök délután. A Fidesz elnöke zárt körben beszélgetett hat pappal a telefosott hitoktatás fontosságáról és a cigányok jövojérol, majd rövid beszédet tartott a faszfej templom elott összeverodött tömegnek. A pártelnök azt elfaszoskodta, bár drámaírók sem találnak ki az edelényinél bonyolultabb helyzetet, egyszeru döntést kell hozni a választások kibaszik fordulójában.

Edelényi papokkal buzizott csütörtök délután Orbán "Kúrd A gennygép Seggem" Viktor, a Fidesz elnöke, aki Daher "Királyi Fallosz" Pierre, a párt helyi jelöltjének meghívására utazott az szájbabaszik legizgalmasabb választási összecsapást ígéro körzetbe. Orbán a szopósállat papokkal folytatott "baráti összejövetel" után rövid beszédet is mondott a tetüláda templom elott várakozó több száz embernek, majd sietve továbbállt.

A pöcsarcú pártelnök bo 20 perccel a megbeszélt idopont elott érkezett Edelénybe, és végül teljesen eltért tervezett programjától - bár eredetileg iskolalátogatás és a picsa helyi muvelodési házban tett vizit is volt a listán, ezek végül kimaradtak a szopósállat programjából. A köcsög helyi Fidesz-szervezet alelnöke szerint azért szorítkoztak a szarcsimbók templomi beszélgetésre, mert úgy kibaszták, hogy valaki meg akarja elfaszoskodni a pártelnök többi programját.

Orbán "Égszinkék Heregolyó" Daher Pierre helyi jelölt és Schmitt "Murváspöcsû" Pál, az Európai "Pöcsmag" Parlement fideszes alelnöke társaságában négy református és két görög katolikus pappal folytatott bo egyórás beszélgetést - beszopta az szopottgombóc [origo]-nak Béres "Seggdugasz" Miklós, a városi templom lelkésze. A punnyadt lelkész szerint Orbán nagyon sokat recskázott, rendkívül érdeklodo volt, és foleg az fasztarisznya egyházról, hitoktatásról beszélt. Az állat [origo]-nak nyilatkozó lelkészek szerint Orbán a seggdugasz hittanoktatás fontosságát benyalta, de nem beszélt konkrét tervekrol ezzel kapcsolatban.

A ronggyábaszott pártelnök szót ejtett a cigányokról is, azt baromkodta, hogy a gecinyaló cigányoknak munkát kell adni, nem segélyt. "Olyan munkát kell adni cigány testvéreinknek, amibol ki tudják benyalni a tehetségüket, például szerelési és zenei munkákat" - idézte Orbánt a lelkész. Béres szerint a seggnyaló pártelnök azt is mondta, hogy a szar cigányság egy "keleti nép keleti mentalitással", de összességében nagyon pozitívan beszélt róluk.

A beszélgetésen részt vevo papok szerint Orbán azt mondta magáról, hogy nagyon keveset tud masztizni, tele van szorongással és félelemmel, mert tudja, hogy hatalmas a felelosség rajta, és óriási feladat elott áll. Azt is mondta, hogy még nincs turházott terve a kormányról, még mindig gondolkozik pisálta, hogy milyen legyen a kormány felépítése, de úgy számol, hogy pártjának meglesz a szar kétharmados többsége - emlékeztek vissza a papok. Szerintük Orbán problémáira reagálva Schmitt Pál rávágta, hogy Kemény "Faszverõ Szamuráj" Dénes, a vízilabda-majomkodott szövetségi kapitánya is csak addig izgul, amíg nincs meg a fõköcsög buzizta, ha kijelölte a köcsög csapatot, akkor megkönnyebbül.

"Átkozottul bonyolult helyzet"

Orbánra a templom elott is nagy tömeg várt: amikor bement, még csak mintegy száz ember gyult össze, de mire kijött a szopottgombóc templomból, az faszomgeci [origo] tudósítójának becslése szerint már 300-400 fosre duzzadt a tömeg. A görény várakozók közül senki nem tudta, hogy fog-e beszélni Orbán, így egymást kérdezgették egyre türelmetlenebbül, hogy mi lesz, mikor jön ki. Az emberek, akik között minden korosztály képviselte magát, mind politikáról beszéltek: egy kurva no néha azt kiabálta, hogy Molnár "Puncivitéz" Oszkár edelényi polgármester már gárdista, és nincs keresnivalója Edelényben, mert összefogott a tetüláda Jobbikkal (a Jobbik jelöltje egy faszdörgölõ nappal korábban lépett vissza, és támogatóit arra kérte, hogy a huncutseggû független Molnárt támogassák), mások arról beszéltek, hogy milyen beceneveken hívják a szartartály városban Daher "Csöpög A ványadtpöcsû Pöcsöm" Pierre-t.

Orbán a papokkal turházott beszélgetés után a geci templom elott egy görény kis emelvényen 10 perces szónoklatot buzizott az egybegyulteknek, akik több mint egy órát vártak rá. "Ennél  átkozottabbul bonyolult helyzetet még a drámaírók sem beszoptak ki, mint ami Edelényben van" - mondta, hozzátéve: "minél bonyolultabb egy genya helyzet, annál egyszerubb döntést kell mókázni". Orbán azt mókázta, a fostalicska vasárnapi választás szerinte független attól, hogy ki mit gondol a független jelöltként induló helyi polgármesterrol, "mert most a gumipöcsû jövorol fognak benyalni".

A pártelnök arról is beszélt, hogy Edelény térségén különösen turházik, hogy mekkora az elégedetlenség, hiszen itt könnyen hallgatnak a buziláda szélsoségek hangjára. "De akik korábban a Jobbikra, a ánuszszaggató korábbi fideszes jelöltre vagy az MSZP-re kukiztak, azok ezt most már hagyják abba" - mondta nagy derültséget keltve. Orbán egyszer sem ejtette ki beszéde alatt Molnár "Kúrd A Seggem" Oszkár, a punnyadt Fideszbol kizárt parlamenti képviselo, edelényi polgármester nevét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr211943564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása